طرز تهیه کوکی نسکافه و گردو کافی شاپی شیک و خوشمزه

کوکی نسکافه و گردو یه کوکی فوق العاده محشره کافی شاپی که خودم عاشق عطر و طعم و بافتش هستم. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کوکی نسکافه و گردو
- 115 گرم کره
- 50 گرم شکر قهوه ای
- 50 گرم شکر
- 1/4 قاشق چای خورری وانیل
- 1 عدد تخم مرغ بزرگ (با پوست ۶۵ گرم بدون پوست ۵۶ گرمی)
- 220 گرم آرد
- ۲۰ گرم نشاسته ذرت
- نسکافه 1 قاشق سوپ خوری
- آب جوش 1 قاشق سوپ خوری
- 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین (یا 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر)
- 1/8 قاشق چای خوری نمک
- 100 گرم شکلات چیپسی یا خرد شده
- 80 گرم گردو خرد شده
طرز تهیه کوکی نسکافه و گردو
برای شروع ابتدا داخل کاسه همزن، کره و شکر را اضافه کنید و با همزن برقی با سرعت متوسط ۵ دقیقه تا یکدست و کرم رنگ بشه هم بزنید.
سپس آب جوش و نسکافه رو با هم مخلوط کنید بزارید کنار یکم از دما بیوفته و بعد وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید محلول نسکافه رو هم اضافه کنید و در حدی که مهلوط بشن هم بزنید و سپس آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید تا حدی که فقط خمیر جمع بشه.
بعد چیپس شکلاتی و گردو رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
با اسکوپ از خمیر کوکی جدا کنید بعد داخل سینی با کمی فاصله بچینید یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید و به مدت تقریبی 12 تا 14 دقیقه یا تا زمانی که لبه های کوکی قهوه ای طلایی بشن بپزید.
سینی رو بعد پخت روی توری فلزی قرار بدید تا کاملا خنک بشن.
نکته: اگر خواستید فقط از شکر قهوه ای استفاده کنید 80 گرم بزنید.