کیک و شیرینی

طرز تهیه کوکی شکلاتی نرم و لطیف و کافی شاپی

آشپز مگ

کوکی شکلاتی نرم یه کوکی کافی شاپی شکلاتی به شدت خوشمزه ست! بافت این کوکی نرم و لطیف هست و کنار چای حسابی می چسبه.

مواد لازم برای تهیه کوکی شکلاتی نرم

  • شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • کره ۸۰ گرم
  • شکر سفید یا قهوه ای ۱۶۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان) (نصف شکر سفید و نصف شکر قهوه ای هم میشه ریخت)
  • آرد سفید ۲۰۰ گرم (حدود یک و ۱/۳ لیوان)
  • پودر کاکائو ۳۰ گرم (۳ قاشق غذاخوری)
  • بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ قاشق مرباخوری)
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری

طرز تهیه کوکی شکلاتی نرم و لطیف

برای شروع شکلات تخته ای که ترجیحا تلخ هست رو با کره ترکیب کردم و روی حرارت غیرمستقیم گذاشتم تا آب بشه و بعد کنار گذاشتم از دما بیفته.

سپس تخم مرغ و شکر رو با هم ترکیب کردم. من نصف به نصف شکر سفید و شکر قهوه ای ریختم.

می تونید هم نصف به نصف بریزید، می تونید کلش رو شکر سفید یا کلش رو شکر قهوه ای بریزید. وانیل هم ریختم و با همزن دستی هم زدم.

ترکیب شکلات و کره که از دما افتاده رو ریختم و مخلوط کردم. آرد سفید و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو الک کردم و اضافه کردم و مخلوط کردم. خمیر ورز دادن نمی خواد.

روش رو پوشوندم، ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت داشته باشه.

به اندازه ۱ قاشق غذاخوری از خمیر برداشتم و توی دست گرد و یک کم پهن کردم. هر کدوم رو به اندازه ۵۰ گرمی جدا کردم.

اندازه و سایز رو هر طور دوست دارید می تونید در نطر بگیرید. با فاصله از هم در سینی چیدم. در فر از یک ربع قبل گرم شده (فر برقی ۱۷۰ درجه سانتی گراد، فر گازی ۱۸۰ درجه سانتی گراد) حدود ۱۰ دقیقه و یا نهایتا ۱۵ دقیقه قرار دادم.

بیشتر در فر نمونه که خشک میشه. اولش نرم هست و از دما که کم کم میفته سفت میشه. از دما که کمی افتاد از سینی جدا کردم.

نکات مهم

  • تایم پخت در فر زیاد نشه که خشک نشه، این کوکی نرم هستش.
  • در ظرف درب بسته محیط خنک نگه داری کنید.
  • برای من ۱۶ عدد کوکی شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا