طرز تهیه کوکی تیرامیسو کافی شاپی خاص و خوشمزه

کوکی تیرامیسو یه کوکی خوشمزه و راحت! یه کوکی کافی شاپی پرطرفدار که برای سفارش گرفتن هم عالیه! سعی کنید از شکر قهوه ای مرطوب و خارجی استفاده کنید که طعم کاراملی و خوشمزه ای به کوکی هاتون بده! بافت این کوکی تیرامیسو نرم و کیک ماننده.
مواد لازم برای تهیه کوکی تیرامیسو
- آرد سفیدقنادی ۱۹۰ تا ۲۰۰ گرم (۱ پیمانه + ۱/۳ پیمانه)
- بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری (۴ گرم)
- شکر قهوه ای ۶۰ گرم (۱/۴ پیمانه + ۱ قاشق غذاخوری)
- شکر سفید ۳۰ گرم (۲ قاشق غذاخوری سر پر)
- می تونید کلا ۹۰ گرم شکر قهوه ای بریزید
- کره نرم ۱۰۰ گرم (از کره گیاهی هم می تونید استفاده کنید یا ترکیب کره گیاهی و حیوانی من کامل کره گیاهی برداشتم)
- تخم مرغ متوسط ۱ عدد (۶۰گرمی با پوست)
- عسل ۵ گرم (۱ قاشق چای خوری) قابل حذف
- پودر کاکائو ۲ گرم (۱ قاشق چای خوری)
- پنیر خامه ای بی نمک مثل ماسکارپونه یا ویلی ۳۵ گرم (حدودا ۲ قاشق غذاخوری پر)
- نسکافه (قهوه فوری) ۲گرم (۱ قاشق چای خوری پر) قهوه فوری ترک استفاده کردم
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- شکلات چیپسی ۳۰ تا ۴۰ گرم (مقدار دلخواه)
- نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
طرز تهیه کوکی تیرامیسو کافی شاپی
نکته: همه مواد هم دمای محیط باشند.
برای شروع ابتدا کره نرم شکر سفید و شکر قهوه ای را با همزن حدود دو تا سه دقیقه بزنید.
سپس تخم مرغ هم دمای محیط و وانیل را اضافه و خوب مخلوط کنید تا مایه یکدست شود. (اگر کره یا تخم مرغ سرد باشد مایه حالت بریده بریده پیدا میکنه.)
سپس عسل، مخلوط قهوه، ۱ قاشق سوپ خوری آب جوش و پنیر را اضافه و در حد یکدست شدن مخلوط کنید.
در نهایت مخلوط الک شده آرد، بکینگ پودر، پودرکاکائو و نمک را اضافه و مخلوط کنید. (فقط در حد مخلوط شدن)
شکلان چیپسی نیز به مقدار دلخواه اضافه شود.
پس از استراحت به اندازه گردو گوله کنید کمی پهن کنید چون پف خوبی دارند با فاصله داخل سینی بچینید با شکلات تزیین کنید و داخل فر قرار بدین.
توجه داشته باشید که خمیر کوکی نباید سفت باشه و یه خمیر کاملا لطیف باشه. خمیر رو حتما نیم تا یک ساعت داخل یخچال استراحت میدیم.
نکته مهم دیگه اینه که فر باید داغ باشه و حتما حدود یک ربع تا بیست دقیقه قبل از پخت فر رو روشن کنید و خوب گرم بشه.
مدت زمان پخت خدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه هست و دمای فر برقی ۱۶۵ درجه سانتی گراد و دمای فر گازی ۱۷۵ درجه درجه سانتی گراد.
یه نکته مهم دیگه اینه که بعد از پخت کوکی اصلا بهش دست نزنید چون که کاملا نرم هستن اما فکر نکنید که کوکی هنوز نپخته و خامه. بعد از اینکه کوکی کامل سرد شد از سینی جدا کنید.