کیک و شیرینی

طرز تهیه کوکی ترک دار شکلاتی فوق العاده خوشمزه و ساده

آشپز مگ

این کوکی ترک دار شکلاتی خیلی خوبه، خیلی! رویه ترد و پودرقندی با بافتی نرم و کیکی! اصلا خودتون تصور کنید ببینید چیه دیگه! راستی اینم بگم که این کوکی ترک دار شکلاتی تو ظرف در بسته موندگاری بالایی داره!

مواد لازم برای تهیه کوکی ترک دار شکلاتی

  • آرد ۱ و ۱/۳ پیمانه (حدود ۱۶۰ گرم)
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • روغن مایع ۱/۴ پیمانه
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  • نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
  • شکر ۱/۲ تا ۲/۳ پیمانه (بنا به ذائقه خودتون)
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • پودرکاکائو ۱/۲ پیمانه
  • پودر قند به میزان لازم

حتی الامکان مواد مخصوصاً آرد رو با ترازو وزن کنید.

مواد به ویژه تخم مرغ به دمای محیط برسن.

دستور پخت کوکی ترک دار شکلاتی

برای شروع ابتدا آرد و بیکینگ پودر و نمک رو الک کنید.

مخلوط پودر کاکائو و شکر و روغن رو با همزن ۳ دقیقه بزنید و بعد تخم مرغ اول رو بریزید و ۱ دقیقه با همزن بزنید، حالا تخم مرغ دوم به همراه وانیل رو اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگه بزنید در آخر هم مخلوط آرد رو بریزید و با همزن به آرومی بزنید تا مواد کاملا مخلوط بشن.

مواد چسبنده ست، مواد رو بریزید داخل ظرف مناسب و داخل فریزر قرار بدید، بسنه به قدرت سرمای فریزر شما ممکنه از نیم ساعت تا ۲ ساعت و نیم طول بکشه، تا حدی که با انگشت وقتی سطح مواد رو تست میکنید به موادتون نچسبه و اینجاست که مواد آماده شده.

اندازه گلوله هایی که از مواد جدا میکنید سلیقه ای هست که دوس داشته باشید کوکی هاتون بزرگ تر یا کوچیکتر باشن.

من گلوله هایی اندازه گردو جدا کردم، اگه برای پذیرایی عید مدنظرتون هست گلوله ها رو کوچیک تر انتخاب کنید تا مناسب شیرینی های انگشتی و کوچیک پذیرایی باشه.

گلوله ها رو با کف دستتون خوب فرم بدید تا هیچ درز و حفره ای نداشته باشن و توی پودر قند بغلتونید تا یه لایه نازک از پودرقند دور گلوله هارو بگیره، داخل سینی فر کاغذ روغنی بذارید و گلوله ها رو با فاصله داخلش بچینید و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار بدید.

حتما بعد از گذشت ۱۰ دقیقه با سیخ چوبی چک کنید، اگه یه مقدار وسط کوکی نرم بود نگران نباشید و بیشتر نذارید داخل فر بمونه بعد از خنک شدن خودش رو میگیره و بافتش فیکس میشه. تایم پخت کوکی ها به اندازه اونها هم بستگی داره هر چقدر بزرگتر باشن ممکنه تایم پخت بیشتر بشه.

داخل فر برقی و توستر و سولاردوم ۱۶۰ درجه سانتی گراد.

بعد از اینکه از فر درومد بذارید کاملا خنک بشه و از کاغذ جدا کنید و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا