طرز تهیه کوکی اسمارتیزی شکلاتی نرم و خوشمزه

کوکی اسمارتیز شکلاتی هم عطر شکلاتش عالیه هم به خاطر اسمارتیز بچه ها عاشقشن. برای کسایی که طعم کره رو دوست ندارن گزینه ی مناسبیه. کوکی اسمارتیزی یه کوکی عالی که بافتش نرم و طعمش عالیه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه کوکی اسمارتیزی شکلاتی
- آرد ۱۳۰ گرم
- شکر سفید ۴۴ گرم
- شکر قهوه ای ۴۴ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- روغن مایع ۱۰۵ گرم
- پودر کاکائو ۶ گرم یا ۱ قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
- اسمارتیز به میزان لازم
طرز تهیه کوکی اسمارتیزی شکلاتی
برای شروع ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر سفید، شکر قهوه ای و وانیل با دور تند همزن بزنید تا حجیم و کرمی رنگ شوند.
سپس روغن مایع را اضافه کنید و با دور متوسط در حد مخلوط شدن بزنید و بعد نصف مقدار آرد را اضافه کنید، سپس پودر کاکائو و بکینگ پودر را اضافه کنید و بصورت دورانی مواد را فولد کنید و حالا مابقی آرد را کم کم اضافه کنید تا مواد بصورت خمیری یکدست شود و بدون تَرک گلوله شود.
از خمیر گوله های ۲۰ تا ۶۰ گرمی بردارید و با دست گرد کنید و با فاصله داخل سینی فر بچینید و به تعداد دلخواه از اسمارتیز روی گوله ها قرار بدید.
فر گازی دما ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه و فر برقی دما ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه برای پخت کافیه. نوش جان
نکات مهم پخت کوکی اسمارتیزی کاکائویی
- بهتره آرد رو سه مرتبه الک شود.
- ️مواد هم دمای محیط باشند.
- ️همهی آرد را به یکباره اضافه نکنید بسته به اندازه تخم مرغ و نوع آرد،میزان آرد متفاوته امکان دارد بیشتر از میزان دستور استفاده شود و یا کمتر، برای من آرد بیشتری مصرف شد.
- این خمیر کمی چسبنده هست پس آرد زیاد اضافه نکنید.
- کمتر از ده دقیقه فر را خاموش نکنید، بیشتر از زمان گفته شده هم داخل فر نمونه چون کوکی ها به سرعت خشک میشوند.
- بعد پخت صبر کنید تا کمی خنک شوند و بعد از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف درب دار نگهداری کنید.
- ️اسمارتیز ها را توی خمیر فشار ندید همینکه به خمیر بچسبه کافیه.
- ️شکر قهوه ای قابل حذفه ولی باعث ترد شدن کوکی میشود.