کیک و شیرینی

طرز تهیه کوکی اسمارتیزی شکلاتی نرم و خوشمزه

آشپز مگ

کوکی اسمارتیز شکلاتی هم عطر شکلاتش عالیه هم به خاطر اسمارتیز بچه ها عاشقشن. برای کسایی که طعم کره رو دوست ندارن گزینه ی مناسبیه. کوکی اسمارتیزی یه کوکی عالی که بافتش نرم و طعمش عالیه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه کوکی اسمارتیزی شکلاتی

  • آرد ۱۳۰ گرم
  • شکر سفید ۴۴ گرم
  • شکر قهوه ای ۴۴ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • روغن مایع ۱۰۵ گرم
  • پودر کاکائو ۶ گرم یا ۱ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  • وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
  • اسمارتیز به میزان لازم

طرز تهیه کوکی اسمارتیزی شکلاتی

برای شروع ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر سفید، شکر قهوه ای و وانیل با دور تند همزن بزنید تا حجیم و کرمی رنگ شوند.

سپس روغن مایع را اضافه کنید و با دور متوسط در حد مخلوط شدن بزنید و بعد نصف مقدار آرد را اضافه کنید، سپس پودر کاکائو و بکینگ پودر را اضافه کنید و بصورت دورانی مواد را فولد کنید و حالا مابقی آرد را کم کم اضافه کنید تا مواد بصورت خمیری یکدست شود و بدون تَرک گلوله شود.

از خمیر گوله های ۲۰ تا ۶۰ گرمی بردارید و با دست گرد کنید و با فاصله داخل سینی فر بچینید و به تعداد دلخواه از اسمارتیز روی گوله ها قرار بدید.

فر گازی دما ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه و فر برقی دما ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه برای پخت کافیه. نوش جان

نکات مهم پخت کوکی اسمارتیزی کاکائویی

  • بهتره آرد رو سه مرتبه الک شود.
  • ️مواد هم دمای محیط باشند.
  • ️همه‌ی آرد را به یکباره اضافه نکنید بسته به اندازه تخم مرغ و نوع آرد،میزان آرد متفاوته امکان دارد بیشتر از میزان دستور استفاده شود و یا کمتر، برای من آرد بیشتری مصرف شد.
  • این خمیر کمی چسبنده هست پس آرد زیاد اضافه نکنید.
  • کمتر از ده دقیقه فر را خاموش نکنید، بیشتر از زمان گفته شده هم داخل فر نمونه چون کوکی ها به سرعت خشک می‌شوند.
  • بعد پخت صبر کنید تا کمی خنک شوند و بعد از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف درب دار نگهداری کنید.
  • ️اسمارتیز ها را توی خمیر فشار ندید همینکه به خمیر بچسبه کافیه.
  • ️شکر قهوه ای قابل حذفه ولی باعث ترد شدن کوکی می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا