طرز تهیه کلوچه سپهسالاری فوق العاده خوشمزه و متفاوت

کلوچه سپهسالاری یه کلوچه نرم و خوشمزه سپهسالاری که پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید. اگه با مهری که شیارداره روی کلوچه ها رو طرح بندازین شکلشون خوشگلترم میشه من نداشتم.
مواد لازم برای تهیه کلوچه سپهسالاری
- روغن جامد ۱۳۵ گرم (ترجیحا جامد، بهتره روغن صاف قنادی یا اصیل یا مخلوط باشه) من ۱۰۰ گرم روغن صاف قنادی ۵۰ داشتم که با ۳۵ گرم نیمه جامد لادن ترکیب کردم
- آرد برنج الک شده ۸۵ گرم (۲/۳ پیمانه سرخالی)
- آرد قنادی ۲۵۰ گرم (۱ و۲/۳ پیمانه)
- روغن مایع ۵۰ گرم (۱/۴ پیمانه)
- ماست سفت و شیرین ۱۵۰ گرم (۲/۳ پیمانه سرخالی)
- شکر ۱۳۵ گرم (۲/۳ پیمانه سرصاف)
- تخم مرغ متوسط ۲ عدد (زرده یکی برای رومال)
- شربت بار یا عسل ۱ قاشق سوپ خوری
- پودر رهل ۱ قاشق چای خوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری یا مقداری زنجبیل
- بکینگ پودر ۱قاشق چای خوری
- نمک میوه یا جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری پر
این میزان مواد تعداد زیادی کلوچه بهتون میده میتونید نصف کنید
طرز تهیه کلوچه سپهسالاری
برای شروع ابتدا روغن جامد نرم، آرد برنج الک شده، آرد قنادی الک شده با قاشق مخلوط کنید و با همزن برقی خیلی خوب بزنید تا پوک و سبک شود.
روغن مایع هم اضافه ودوباره خوب بزنید. یه مخلوط پوک وپفکی بدست میاد.
در ادامه بقیه مواد شامل ماست، شکر، تخم مرغ، شربت بار، وانیل، پودر هل، بکینگ پودر و نمک میوه را در حد مخلوط شدن شکر هم بزنید و طی دو مرحله به مخلوط آرد و روغن اضافه کنید
به آرومی در حد مخلوط شدن هم بزنید تا یکدست بشه.
زیاد از حد هم نخوره وگرنه بریده میشه.
داخل قیف بریزید و به اندازه دلخواه درون قالب کاغذ روغنی انداخته پایپ کنید.
اجازه بدین کمی خودشون را بگیرن با مهر آغشته به آرد طرح بندازین.
(خوب آردی کنید و آرد اضافه را بگیریدکه مهر نچسبه مهرم نزدید مهم نیست با قاشق کمی چرب روی اونها رو یه کم صاف و مرتب کنید.)
با مخلوط یک زرده تخم مرغ و کمی شیره به آرومی رومال کنید (طوری که پفشون گرفته نشه)
تزیین کنید با کنجد تخم خرفه یا … و درون فری که از بیست دقیقه نیم ساعت قبل روی دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه داغ شده.
طبقه وسط به مدت ۱۰ دقیقه قرار بدین فر باید داغ باشه تا شوک حرارتی ببینن و سریع پف کنند می تونید کمی هم گریل کنید.