طرز تهیه کاپ کیک هندوانه ای برای شب یلدا بدون فر

کاپ کيک هندونه ای که به صورت بخارپز درست میشن، گزينه ی مناسبی واسه شب یلدا هستن. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک هندوانه ای
- تخم مرغ 3 عدد
- شکر دانه ریز 200 گرم
- آرد قنادی 250 گرم
- شیر پرچرب 200 میلی لیتر
- بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
- وانیل 1/4 قاشق چای خوری
- رنگ خوراکی قرمز و سبز به مقدار لازم
- کنجد سیاه برای تزئین
با این مواد حدود 14 عدد کاپ کيک خواهید داشت.
طرز پخت کاپ کیک هندوانه ای بدون فر
برای شروع ابتدا تخم مرغ ها، شکر و وانيل رو با همزن برقی بزنید تا کاملا حجيم و سفيد رنگ شوند.
بیکینگ پودر رو اضافه و 5 دقیقه ی ديگه مواد رو با همزن مخلوط کنید. حالا آرد سه بار الک شده و شیر رو کم کم اضافه و مخلوط کنید.
مواد رو به سه قسمت تقسیم کنید، قسمت بیشتر مواد قرمز،سبز کمتر و کمی از مواد را هم بدون رنگ نگه دارين.
حالا داخل قالب های مافین رو کمی چرب میکنیم و کنجد سیاه می پاشیم، ابتدا از مواد قرمز نصف قالب ها رو پر میکنیم و به مدت 10 دقیقه میزاریم بخارپز شوند.
سپس روی هر کدام یک قاشق از مواد بدون رنگ رو میریزیم و به مدت 5 دقیقه میزاریم با بخار پخته شوند و در آخر قالب ها رو با مواد سبز رنگ پر میکنیم و دوباره میزاریم بخار پز شوند.
در اين مرحله دمکنی میزاریم و میزاریم حدود نيم ساعت با حرارت کم، کيک ها بپزند.
بخار پز دست ساز: ابتدا داخل يه قابلمه ی ضخیم به اندازه ی دو بند انگشت آب بريزيد و یه کاسه ی فلزی کوچک وسط قابلمه قرار دهید.
داخل کاسه یه جسم سنگين بزارین تا در آب شناور نشه.
در قابلمه رو ببندید تا جوش بیاد، بعد قالب های رو در یک صافی یا سبد فلزی بچینید و در قابلمه روی کاسه فلزی بگذارید، در قابلمه رو دمکنی قرار دهید و اجازه بدين با حرارت کم کيک ها بپزند.