کیک و شیرینی

طرز تهیه کاپ کیک هندوانه ای برای شب یلدا بدون فر

آشپز مگ

کاپ کيک هندونه ای که به صورت بخارپز درست می‌شن، گزينه ی مناسبی واسه‌ شب یلدا هستن‌. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک هندوانه ای

  • تخم‌ مرغ 3 عدد
  • شکر دانه‌ ریز 200 گرم‌
  • آرد قنادی 250 گرم‌
  • شیر پرچرب 200 میلی لیتر
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • وانیل 1/4 قاشق چای خوری
  • رنگ خوراکی قرمز و سبز به مقدار لازم
  • کنجد سیاه برای تزئین

با این مواد حدود 14 عدد کاپ کيک خواهید داشت.

طرز پخت کاپ کیک هندوانه ای بدون فر

برای شروع ابتدا تخم‌ مرغ ها، شکر و وانيل رو با همزن برقی بزنید تا کاملا حجيم و سفيد رنگ شوند.

کاپ کیک هندوانه ای بدون فر

بیکینگ پودر رو اضافه و 5 دقیقه ی ديگه مواد رو با همزن مخلوط کنید. حالا آرد سه بار الک شده و شیر رو کم کم اضافه و مخلوط کنید.

کاپ کیک هندوانه ای شب یلدا

مواد رو به سه قسمت تقسیم کنید، قسمت بیشتر مواد قرمز،سبز کمتر و کمی از مواد را هم‌ بدون‌ رنگ نگه دارين.

کاپ کیک هندوانه ای در قابلمه

حالا داخل قالب های مافین رو کمی چرب می‌کنیم و کنجد سیاه می پاشیم، ابتدا از مواد قرمز نصف قالب ها رو پر می‌کنیم و به مدت 10 دقیقه میزاریم بخارپز شوند.

کاپ کیک هندوانه بدون فر

سپس روی هر کدام یک قاشق از مواد بدون‌ رنگ رو می‌ریزیم و به مدت 5 دقیقه میزاریم با بخار پخته شوند و در آخر قالب ها رو با مواد سبز رنگ پر می‌کنیم و دوباره میزاریم بخار پز شوند.

کاپ کیک هندوانه بدون خامه

در اين مرحله دمکنی میزاریم و میزاریم حدود نيم ساعت با حرارت کم، کيک ها بپزند.

آموزش کاپ کیک هندوانه ای

بخار پز دست‌ ساز: ابتدا داخل يه قابلمه ی ضخیم‌ به اندازه‌ ی دو بند انگشت آب بريزيد و یه کاسه ی فلزی کوچک وسط قابلمه قرار دهید.

کاپ کیک طرح هندوانه

داخل کاسه‌ یه جسم سنگين بزارین تا در آب شناور نشه.

دستور کاپ کیک هندوانه ای

در قابلمه رو ببندید تا جوش بیاد، بعد قالب های رو در یک صافی یا سبد فلزی بچینید و در قابلمه روی کاسه‌ فلزی بگذارید، در قابلمه رو دمکنی قرار دهید و اجازه بدين با حرارت کم کيک ها بپزند.

کاپ کیک مدل هندوانه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا