کیک و شیرینی

طرز تهیه کاپ کیک فنجانی در قابلمه بدون فر

آشپز مگ

کاپ کیک فنجانی در قابلمه یه کیک فنجونی عالی با بافتی نرم و پنبه ای! برای دوستانی که فر و احیاناً همزن ندارن، پس دیگه بهونه ای نداریم برای کیک درست کردن.

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک فنجانی در قابلمه

  • آرد ۱ و ۱/۴ پیمانه
  • تخم مرغ ۳ عدد اگه ریز بود ۴ تا
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
  • پودرکاکائو ۱ قاشق غذا خوری
  • شکر ۳/۴ پیمانه
  • وانیل نوک قاشق چای خوری
  • روغن مایع ۳/۴ پیمانه
  • نمک ۱ پینچ
  • گردو و شکلات ریز شده برای روی کیک

طرز پخت کاپ کیک فنجانی در قابلمه بدون فر

برای شروع ابتدا تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با همزن حدود ۵ تا ۸ دقیقه خوب بزنید. (با همزن دستی هم میشه فقط تا ۵ دقیقه حتماً هم بزنید) بعد روغن رو اضافه کنید و فقط تا حد مخلوط شدن حدود ۳۰ ثانیه کافیه هم بزنید.

سپس آرد و پودرکاکائو و بیکینگ پودر و نمک رو ۳ بار الک کنید و کم کم به مواد تخم مرغی اضافه کنید و آروم با لیسک هم بزنید.

داخل فنجون های موردنظرتون رو با براش کمی چرب کنید و برای احتیاط آردپاشی کنید (من فقط چرب کردم، خیلی راحت کیک جدا میشه نگران نباشید) مایع کیک رو داخل لیوان یا فنجون هاتون پر کنید دقت کنید تا ۲/۳ از حجم ظرفتون باید مایه کیک پر بشه.

روی مایه کیک به دلخواه از مغزیجات یا خرده شکلات بریزید.

قابلمه بزرگی رو ده دقیقه قبل روی گاز با شعله پخش کن و در بسته بذارید تا با حرارت کم داغ بشه، داخل قابلمه از یه پایه یا توری استفاده کنید و فنجون ها رو بچینید روی پایه و در ظرف رو دمکنی بذارید و ببندید، حرارت کم باشه مثل موقعی که میخواین برنج دم کنید بین کار اصلاً در قابلمه رو برندارید.

بعد از حدود ۳۰ دقیقه کاپ کیک های شما پخته و آماده شده، با سیخ چوبی یا خلال امتحان کنید اگه نپخته بود که بعیده کمی تایم بیشتر بدید تا بپزه. نوش جان

  • میتونید داخل فنجون ها کیک هارو با قاشق سرو کنید و از فنجون خارج نکنید.
  • میتونید کیک های سفید ساده یا دو رنگ داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا