کیک و شیرینی

طرز تهیه پنکیک موز با پیمانه لیوان فرانسوی

آشپز مگ

پنکیک موز یه نوع کیک تنبلونه هست و خیلی هم خوشمزه که بزرگ و کوچیک همه عاشقشن و گزینه مناسبی هست برای صبحانه و عصرانه فقط چندتا نکته داره تا پنکیک تون عالی بشه که باید نکات رو رعایت کنید پس بریم سراغ این رسپی خوشمزه.

مواد لازم برای تهیه پنکیک موز

  • تخم مرغ درشت یک عدد
  • شیر یک لیوان دسته دار فرانسوی (سرخالی)
  • شکر ۴ قاشق غذاخوری (بستگی به ذائقه تون کم و زیاد کنین)
  • روغن مایع سه قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر دو قاشق چایخوری
  • موز یک عدد تقریبا بزرگ پوره شده
  • اسانس موز چند قطره (اگر نداشتین مهم نیست قابل حذف)
  • وانیل نوک قاشق چایخوری
  • آرد شیرینی پزی یک و نیم لیوان دسته دار فرانسوی (قبلش الک کنید بعد پیمانه بزنید من یک لیوان ارد و نیم لیوان آرد ذرت ریختم.)

طرز تهیه پنکیک موز با پیمانه لیوان فرانسوی

تمامی مواد حتما به دمای محیط برسه. (نیم ساعت قبل)

آردها و بیکینگ پودر رو مخلوط والک کنید کنار بگذارید حالا در ظرفی تمیز تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن دستی یا برقی اینقدر بزنین تا کرم رنگ و کشدار شود بعد پوره موز و اسانس موز رو اضافه کرده دوباره با همزن کمی بزنین بعد روغن و شیر رو اضافه کنید.

دوباره با همزن کمی بزنین حالا ارد و بکینگ پودری که قبلا دوتا سه مرحله الک زدین رو در دو یا سه مرحله به مواد اضافه کنین.

اینجا دقت کنین آرد رو یک سره نریزین کم کم بریزین ممکنه مقدار آردی که گفته شد کمی کمتر یا کمی بیشتر نیاز شود بخاطر آبخور آردها فرق دارد و بسته به سایز تخم مرغ تون دارد مواد پنکیک غلظتش نباید نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد اگر خیلی سفت شد با قاشق کمی شیر اضافه کنید و اگر خیلی شل شد یکی دو قاشق آرد اضافه کنید من مواد رو دو برابر کردم.

سعی کنید سرش رو سلیفون بکشید و حدود نیم ساعت شده استراحت بدین اگر هم عجله دارین مشکلی پیش نمیاد می تونین در جا درست کنید حالا یه تابه ای که بدون خش و نچسب باشه رو حرارت متوسط (رو به کم گذاشته) تا تابه حسابی داغ بشه بعد از مواد پنکیک یک تا دو تا ملاقه از مواد داخل تابه بریزین وقتی روی پنکیک حباب حباب زد سریع برعکسش کنید اون طرفش هم بپزد همین طور تمام پنکیک ها رو همین شکلی آماده کنید.

تابه اصلا نیاز به چرب کردن ندارد وقتی تابه تون بدون خش و نچسب باشد پس نیازی نیست و دلیل دوم اینکه اگر چرب نکنید سطح پنکیک یکدست و خوشگل میشه.

نکته دوم اینکه اگر از آرد ذرت استفاده کنید به همراه آرد بافت پنکیک تون اسفنجی تر میشه اگر نداشتین از همون مقدار بجای آرد ذرت از آرد شیرینی پزی استفاده کنید.

نکته آخر تمامی مواد حتما به دمای محیط برسه و سعی کنید حداقل نیم ساعت شده مواد رو استراحت بدین اگر تمام نکات رو رعایت کنین پنکیک تون عالی میشه این پنکیک های خوشمزه رو هم می تونین ساده (بدون موز) هم درست کنین اما با موز فوق العاده میشه این پنکیک های خوشمزه رو می تونین با شکلات صبحانه یا عسل و یا مربا و نوتلا و هر چیزی که دوست دارین در کنار عزیزانتون نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا