کیک و شیرینی

طرز تهیه پای توت فرنگی پنیری خوشمزه و متفاوت

آشپز مگ

کیک پای کرم دار توت فرنگی از خوشمزه ترین پای هاست اونم با این رسپی خاص نگم از بافت پنبه ای و نرمش! پیشنهاد می کنم حتما درستش کنید و لذت ببرید که خود بهشته!

مواد لازم برای پای توت فرنگی پنیری

  • آرد ۲۵۰ گرم یا ۲ پیمانه
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر ۱۵۰ گرم یا ۳/۴ پیمانه
  • ماست سفت و شیرین مثل سون نصف پ یا ۱۳۰ گرم
  • روغن ۳/۴ پیمانه یا ۱۵۰ گرم
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
  • رنده پوست لیمو ۱ ق م اختیاری
  • بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
  • نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
  • برای کرم
  • پنیر خامه ای کم نمک ۱۰۰ گرم
  • خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
  • شکر دانه ریز یا پودر قند ۵۰ گرم یا ۱/۴ پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
  • نشاسته ذرت ۲ قاشق چای خوری
  • توت فرنگی خرد شده ۲۰ عدد

طرز تهیه پای توت فرنگی پنیری

برای شروع ابتدا توت فرنگی ها خرد می کنبم و کنار میذاریم.

کرم پنیری خامه ای رو درست میکنیم در قیف یکبار مصرف ریخته کنار میذاریم.

مایه کیک درست میکنیم و در قالب های پای کپسول کاغذی میذاریم و تا نیمه از مایه کیک پر کرده و از کرم روی مایه کیک میریزیم و روی کرم توت فرنگی خرد شده میریزیم و قالب هارو‌ در فر از پیش گرم شده با حرارت فر برقی ۱۶۵، فر گازی ۱۸۰ به مدت تقریبی ۲۵ تا ۳۰ دقیقه تا روی کیک ها طلایی بشه میپزیم.

کرم رو با قاشق هم میتونید روی مایه کیک بریزید فقط زیاد نباشه که سنگین نشه و فرو بره، با قیف راحت تره، اگر قالب پای ندارید در قالب ۲۵ سانت کوتاه هم میتونید کیک رو درست کنید، فقط زمان بیشتر میشه.

روی کیک سنگین نشه، برش های توت نازک باشه، مواد همه همدمای محیط، بعد از اضافه کردن آرد آروم و دورانی مایه کیک رو هم بزنید زیاد هم نزنید پف کیک نخوابه.

شیر جایگزین ماست نکنید، ماست آبکی و ترش نباشه.

نکات رو رعایت کنید کیک پای هاتون به همین بافت و کیفیت میشه.

این مقدار مواد برای من ۱۲ تا پای سایز بزرگ شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا