طرز تهیه شیرینی کرکی اصفهان به روش سنتی و اصیل

شیرینی کرکی اصفهان رو بهتون پیشنهاد می کنم اگه میخواید شیرینی عید رو خودتون درست کنید. یه شیرینی خوشمزه و مجلسی. این شیرینی کرکی یکی بهترين گزينه هاست! یه شيريني خوشمزه و خوش عطر و سنتى هست كه موندگارى زيادى هم داره! برمی برای آموزش شيرينى كركى زعفرانی اصفهان.
مواد لازم برای تهیه شیرینی کرکی اصفهان
- آرد گندم (کامل) ١٥٠ تا ٢٠٠ گرم حدودى (من از ١٥٠گرم استفاده كردم، كافى بود)
- آرد نخود ٥٠ گرم
- آرد برنج ٥٠ گرم
- روغن جامد (صاف قنادى) كه من از روغن جامد اصيل استفاده كردم
- پودر قند ١٥٠ گرم
- هل ١ قاشق مرباخوری
- زعفران دم كرده غليظ 1 قاشق غذاخوری
- تخم خرفه و پودر پسته براى تزئين
طرز تهیه شیرینی کرکی اصفهان
برای شروع ابتدا پودر قند و روغن جامد رو اونقدر هم ميزنيم كه حالت پفكى و كرم رنگ بشه.
تو اين مرحله زعفران غليظ و هل رو اضافه ميكنيم و بعد تركيب آردها رو كه الك شده هستن اضافه ميشه.
او نقدر هم ميزنيم تا زمانى كه يك گلوله از خمير برميداريم و تست ميكنيم كه ترك نخوره.
اينجا ديگه خميرمون آماده هست. دقت كنيد بيشتر از اين هم نزنيد چون خميرمون به روغن ميوفته و كيفيتش مياد پايين.
بعد گلوله هاى ١٠ الى ١٥ گرمى آماده ميكنيم داخل سينى و روشون رو مهر ميزنيم و با پودر پسته و تخم خرفه تزئين ميكنيم و داخل فر از قبل گرم شده با دماى پائين ١٦٠ درجه سانتی گراد طبقه وسط و مدت طولاني تا اينكه به آرامى مغز پخت بشه. (اگه دماى فر زياد باشه سريع ميپزه ولى مغزى شيرينى سفت ميشه)
وقتى كه يه مقدار خيلى كم از بقل شيريني ها طلايى شد سريع از فر در مياريم.
دقت كنيد كه چند ساعت بزاريد شيريني ها كاملا خنك بشن و خودشون رو بگيرن، تو این فاصله اصلا بهشون دست نزيد. نوش جان