طرز تهیه شیرینی پسته ای ساده و شیک و خوشمزه

یه شیرینی پسته ای آوردم که کاملا تُرد هست و طعم و عطر سوهان رو داره. این شیرینی واسه مهمونی ها خیلی خیلی مناسبه و بهتون پیشنهاد میکنم حتما درست کنید چون عاشقش میشید!
مواد لازم برای تهیه شیرینی پسته ای ساده
- کره هم دمای محیط ۱۲۰ گرم
- آرد ۱۴۰ گرم
- پسته خرد شده ریز ۶۰ گرم
- پودر قند ۳۵ گرم
- پودر هل ۱/۴ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
- زعفران غلیظ (با مقدار خیلی خیلی کم آب جوش یا یخ دم شود)
دستور پخت شیرینی پسته ای ساده
در ابتدا کره و پودر قند رو مخلوط و در حد مخلوط شدن هم بزنید. سپس پودر هل و زعفران اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
در ادامه پسته خرد شده ریز رو هم اضافه کنید و هم بزنید. سپس مخلوط مواد خشک که شامل آرد و بیکینگ پودر هست رو الک کنید و به مواد اضافه کنید و در ابتدا با لیسک مواد رو هم بزنید.
از یک جایی به بعد وقتی هم زدن سخت شد با نوک انگشت مواد رو جمع کنید ولی به هیچ عنوان خمیر رو ورز ندید چون به روغن میوفته و شیرینی خشک و بی کیفیت میشه.
خمیر این شیرینی لطیفه و اصلا به دست نمیچسبه. وقتی خمیر آماده شده بین دو تا کاغذ روغنی بذارید و با وردنه به قطر ۵ میل بازش کنید و کاتر بزنید.
از هر کاتری دوست دارید میتونید استفاده کنید. اگر هم کاتر ندارید از خمیر گوله گوله جدا و با کف دست گردش کنید و حالتش بدید و با کمی فاصله توی سینی فر بچینید و بذاریدش توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه برقی به مدت ۱۰ دقیقه کافیه. (کمی که شیرینی زیرش رنگ بگیره کافیه)
دمای فر ها با هم متفاوته حتما بعد از ۸ دقیقه چک کنید. شیرینی وقتی خنک شد به راحتی از سینی جدا میشه. اگر دوست داشتید کمی شربت بار یا شربت زعفران رو روی شیرینی ها بزند و با پودر پسته تزئینش کنید. خیلی خوب میشه واسه مهمونی ها این شیرینی پسته ای فوق العاده رو درست کنید. نوش جونتون باشه.
راستی سینی هم اصلا نیازی به چرب شدن نداره.