کیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی بدون داغ زدن ترد و ترک دار

آشپز مگ

شیرینی نارگیلی از اون شیرینی های عیده که تا درستش کردی 5 دقیقه بعد میبینی تموم شده. انقدر که خوشمزه ست نگم براتون، خیلی هم سریع و راحت آماده میشه.

مواد لازم برای پخت شیرینی نارگیلی

  • پودر نارگیل ۶۰ گرم
  • پودر قند الک شده ۱۳۰ گرم
  • روغن مایع ۹۰ گرم
  • سفیده تخم مرغ ۷۰ گرم ۳ عدد متوسط

مواد حتما وزن شه

دستور پخت شیرینی نارگیلی ترد و ترک دار

 

همه مواد رو داخل دستگاه غذاساز یا خرد کن بریزین و چند پالس بزنید که مواد یکدست شن. بعد داخل ماهیتابه بریزید مواد رو یک ربع داغ بزنین.

شعله باید کم باشه و مواد اصلا نجوشه که سفیده ببنده.

وقتی که حالت چسبناک و شیره مانند گرفت و اگر شکر ریختید به جای پودر قند شکرش آب شده بود آمادست.

خنک که شد بریزین تو قیف و به صورت عمود روی کاغذ روغنی و سینی لبه کوتاه پایپ کنید حتما فاصله هم بدین بین شیرینی ها؛ وسطشون پودر پسته بریزین روشون هم پودر قند الک کنین.

فر رو از قبل گرم کنید، دما برای فر برقی ۱۵۵. فر گازی ۱۷۵ و ۱۵ دقیقه بیشتر نمونه که خشک میشه. ۳۰ ثانیه آخر از بالا میتونین حرارت بدین تا روی شیرینی ها ترک بخوره.

برای پخت روی گاز شعله پخش کن را به مدت ۱۰ دقیقه اجازه بدید تا گرم بشه سپس قابلمه رو روش قرار بدید درب قابلمه را ببندید تا به مدت ۲۰ دقیقه گرم بشه، سه پایه هم داخل قابلمه بذارید.
شیرینی ها را روی سه پایه قرار بدید و به مدت بیست دقیقه اجازه بدید تا در فر دست سازتون آماده بشن.

نکات شیرینی نارگیلی

  • برای نتیجه گیری بهتر شیرینی ها حتما حتما مواد رو با ترازو اندازه گیری کنین.
  • پودر نارگیل حتما باید چرب باشه(مدل خشکش ازش روغن نارگیل گرفتن و فقط تفاله‌ست و اصلا به درد شیرینی نمیخوره)
  • داغ زدن قسمت خیلی مهمیه توی شیرینی نارگیلی حتما باید با کمترین حرارت و با شعله پخش کن باشه چون مواد به هیچ‌وجه نباید بجوشه، فقط در حدی باید داغ بشه که انگشتتون کاملا گرمه رو به داغ بشه اما احساس سوزش نکنین در غیر این صورت سفیده تخم مرغ میپزه و شیرینی خراب میشه.
  • وقتی مواد از روی حرارت برداشتین بذارین توی دمای محیط کاملا خنک بشه، و اصلا توی یخچال نذارین.
  • اگه موادتون داغ یا گرم باشه و بزارین توی فر، شیرینی وا میره.
  • مواد رو با فاصله پایپ کنید چون کمی پهن میشه.
  • زیاد نزارین توی فر بمونه چون حرارت بیش از اندازه یا زیاد موندن توی فر باعث خشک شدن شیرینی میشه و سفت میشه.

طرز تهیه شیرینی نارگیلی بدون داغ زدن

مواد لازم

  • پودرشکر یا پودرقند 170 گرم
  • سفیده تخم مرغ 75 گرم
  • روغن مایع داغ شده 75 گرم
  • پودر نارگیل چرب 100 گرم
  • آبلیمو یک قاشق غذاخوری
  • وانیل یک دوم قاشق چایخوری

طرز تهیه

ابتدا پودرشکر را با سفیده تخم مرغ مخلوط می کنیم و با دور تند همزن به مدت 2 دقیقه هم می زنیم تا مواد حالتی سفید و کشدار به خودش بگیره.

بعد پودر نارگیل چرب را به مواد اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

بعد وانیل را اضافه می کنیم و هم می زنیم و همانطور که همزن روشنه و مواد در حال هم زدن است روغن داغِ داغ را به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کامل با هم مخلوط شوند (اگه روغن داغ رو طی چند مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید خیلی بهتره) و در آخر آبلیموی تازه را به مواد اضافه می کنیم و چند ثانیه هم می زنیم.

مواد را داخل قیف می ریزیم و درون سینی که کاغذ روغنی انداخته ایم پایپ می کنیم و در صورت تمایل هم پودر پسته، کنجد، خلال بادام، خلال پسته روی مواد پایپ شده می ریزیم و سینی را داخل فر از قبل گرم شده قرار میدهیم به مدت 15 تا 20 دقیقه با درجه حرارت 170 گازی و 160 برقی اجازه می دهیم تا شیرینیها بپزند و ترک بردارند.

نکته های مهم پخت شیرینی نارگیلی بدون داغ زدن

  • اول سعی کنید یک دونه از موادرو پایپ کنید داخل سینی و بذارید فر با درجه حرارتی که بالا گفتم اجازه بدید بپزه.
  • بعد از پخت اگه ترک روی شیرینی کم بود یعنی شیرینی خمیر کمه و شما 1 قاشق غذاخوری بهش پودرشکر اضافه کنید.
  • اگه خیلی پهن شد یعنی موادتون خیلی شله پس 1 قاشق غذاخوری آرد برنج نرم اضافه کنید.
  • اگه هیچ تغییر سایزی نداد و همونطوری که پایپ کرده بودید باقی مونده بود یعنی موادتون سفته باید یک قاشق بهش سفیده تخم مرغ اضافه کنید.
  • داخل شیرینی نارگیلی باید حالت کشدار و آدامسی باشه، نباید سفت یا خمیری باشه.
  • شیرینی را بعد از پخت که از حرارت افتاد داخل ظرف در بسته بذارید تا نرم بمونه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا