طرز تهیه شیرینی مارمالادی خوشمزه و شیک و مجلسی

شیرینی مارمالادی یکی از شیرینی های قدیمی و پر طرفدار عید نوروز ما ایرانی ها بوده و هست. اینم آموزش خوشمزه ترین و خوش بافت ترین شیرینی مارمالادی! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه شیرینی مارمالادی
- کره ۸۰ گرم
- پودر قند ۳۰ گرم
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- شیر ۱۵ گرم
- عسل یک قاشق غذاخوری خوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- آرد ۱۵۰ گرم
مواد لازم برای تزیین که سلیقه ایه
- پودر قند
- پودر پسته،
- خلال بادوم
- گردو نگین شده
- مارمالاد شیرینی هم بر اساس ذائقه خودتون میتونید انتخاب کنید (مارمالاد سیب، آناناس، توت فرنگی) من از مارمالاد سیب استفاده کردم
دستور تهیه شیرینی مارمالادی
برای شروع ابتدا کره هم دمای محیط و با پودر قند ٣/٤ دقیقه با همزن بزنید تا سبک و یک دست بشه. (دور گیری فراموش نشود.)
سپس زرده تخم مرغ، وانیل، شیر و عسل رو به مواد بالا اضافه کنید و در حد یک دقیقه با همزن هم بزنید تا مواد با هم مخلوط بشن.
در ادامه آرد و در چند مرحله اضافه کنید و با همزن بزنید و مرحله آخر که آرد و اضافه کردین با نوک انگشتاتون خمیر و جمع کنید. (اصلا با کف دستتون خمیر و ورز ندین چون روغن می افته و شیرینی تون بعد پخت سفت میشه.)
آرد رو تا جایی اضافه کنید که که خمیر نرمی داشته باشید و خمیر به دست نچسبه.
خمیر و بزارید داخل پلاستیک فریزر و یک ساعت داخل یخچال استراحت بدین.
خمیر و از یخچال در بیارید تا نرم بشه و بعد روی سطح کار و آرد پاشی کنید و خمیر و به ضخامت ۲/۳ میل پهن کنید و با کاتر دلخواه کاتر بزنید و بچینید داخل سینی فر، نیمی از شیرینی هایی که کاتر زدین و با ته ماسوره وسطش رو خالی کنید. (این کار رو حتما داخل سینی فر انجام بدین.)
سینی رو بزارید طبقه وسط فر. مدت زمان پخت بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه. دمای فر ۱۷۵ درجه سانتی گراد و دمای توستر ۱۵۰ الی ۱۶۰ درجه سانتی گراد.
بعد از پخت بزارید شیرینی ها خنک بشه و وسط شیرینی ها رو با مارمالاد دلخواه پر کنید و قسمت حفره دار شیرینی رو با مغزیجات دلخواه تزیین کنید. (من پودر قند الک کردم.)
شیرینی ها رو داخل ظرف دربدار داخل یخچال نگهداری کنید. این مقدار مواد به من ۲۰ عدد شیرینی داد.
نکته: همه مواد حتما باید به دمای محیط برسه.
نکته: استفاده از روغن قنادی رو پشنهاد نمیکنم.