کیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی سه آرد با پیمانه با ماندگاری بالا

آشپز مگ

شیرینی سه آرد یه شیرینی نوروزی خوشمزه با بافت پودری طوری که تو دهن آب میشه و ماندگاری بالایی داره. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه شیرینی سه آرد با پیمانه

  • آرد سفید قنادی ۲۰۰ گرم (۱و ۱/۳پیمانه)
  • آرد برنج ۷۰ گرم (۱/۲پیمانه)
  • آرد نخودچی ۷۰ گرم (۲/۳ پیمانه)
  • پودر قند الک شده ۱۵۰ تا ۱۷۰ گرم (۱پیمانه پر)
  • روغن صاف قنادی ۱۰۰ گرم
  • روغن جامد خونگی ۷۰ گرم
  • پودر هل یه قاشق چای خوری
  • پودر زنجبیل ۱/۴ قاشق چای خوری

اگر روغن جامد خونگی منظور روغن های آشپزخونه ست که به صورت شل و نیمه جامد در بازار موجودن اگر خیییییلی شل و آبکی بود به همین میزانی که گفتم بریزید اگر نه سفت تر بود نصف روغن صاف قنادی، نصف روغن جامد خونگی باشه.

دستور پخت شیرینی سه آرد با پیمانه با ماندگاری بالا

ربای شروع ابتدا روغن صاف قنادی نرم (هم دمای محیط)، روغن جامد خونگی و پودر قند الک شده را در ابتدا با قاشق مخلوط کنید سپس با همزن حدود ۱۰ تا ۱۵دقیقه میزنید تا کاملا پفکی و خامه مانند بشه این مرحله مهمه پس رعایت کنید.

سپس پودر هل و زنجبیل را اضافه و یک دقیقه دیگر مخلوط کنید.

در نهایت مخلوط الک شده سه آرد برنج، نخودچی وسفید را طی دو سه مرحله اضافه و با لیسک مخلوط کنید با دست خمیر را جمع کنید خمیر اصلا ورز نمیخواد.

با دست تمیز گوله کنید گوله های صاف ویکدست به وزن ۱۰ تا ۱۵ گرم (نیازی به استراحت خمیر نیست)

گوله ها را درون قالب بچینید و با مهر دلخواه طرح بزنید با تخم خرفه یا پودر پسته تزیین کنید و در فر بپزید.

دمای فر برای فرهای گازی ۱۵۰ درجه سانتی گراد هست و مدت پخت حدود ۱۵ دقیقه می‌باشد.

سینی شیرینی را در طبقه وسط قرار بدین اگه دمای فرتون زیاده حتما سینی مشکی را در کف فر قرار بدین یا یه سینی زیر قالب شیرینی ها قرار بدین یا شیرینی را طبقه بالا بزارین چون زیر شیرینی نباید تغییر رنگ بده.

اگر حرارت زیاد باشه و تغییر رنگ بده زیر شیرینی ها سفت میشه یا شیرینی تون هسته دار میشه یعنی وسطش سفت میشه.

دمای فر برای فرهای برقی ۱۴۰درجه هست و مدت پخت حدود ۱۵ دقیقه می‌باشد.

بعد پخت شیرینی تا یکی دو ساعت بهش دست نزنید مثل شیرینی نخودچی اولش حالت پودری داره بعد از خنک شدن از سینی جدا کنید.

برای روغن صاف خونگی روغن جامد را از قسمتی که سفت تر هست جدا کنید و سعی کنید قسمت شل و آبکی را استفاده نکنید. روغن را روی حرارت کم یا بخاری ذوب کنید بعد که خنک شد در ظرف در بسته در فریزر به مدت ۲۴ ساعت استراحت بدین.

این میزان مواد حدود ۳۵ تا ۴۰ تایی شیرینی بهتون میده.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا