طرز تهیه شیرینی رومیاس فوق العاده خوشمزه و شیک و متفاوت

اموزش شیرینی رومیاس یا شیرینی رومی رو براتون آماده کردم که یه شیرینی ایتالیایی هست و فوق العاده خوشمزه و مجلسیه و برای عید نوروز هم یه انتخاب عالیه! رومیاس یه شیرینی فوقالعاده که هم برای عید خوبه هم برای مجالس خاص امیدوارم که خوشتون بیاد. این نوع شیرینی از یه نوع کوکی هم به حساب میاد , امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه شیرینی رومیاس
مواد لازم فیلینگ
- شربت ذرت یا گلوکز ۳۰ گرم
- شکر ۳۰ گرم
- کره ۳۰ گرم
- بادام خرد شده ۳۰ گرم
مواد لازم شیرینی
- کره ۹۰ گرم
- پودر قند ۷۳ گرم
- تخم مرغ ۳۵ گرم
- پودر بادام ۳۷ گرم
- ارد ۱۷۶ گرم
- عصاره وانیل چند قطره
آموزش شیرینی رومیاس
برای درست کردن این شیرینی اول شکر و کره و گلوکز ر توی ظرفی بریزید و بزارید رو حرارت و مرتب هم بزنید تاسفید رنگ بشه بعد بادام رو بهش اضافه کنید.
مواد فیلینگ رو روی سطح ورق نسوز بریزید و بزارید در دمای محیط بمونه تا کمی ببنده.
بعد نیم ساعت اندازه های ۲ گرمی از مواد فیلینگی جدا کنید و داخل طرفی بزارید و در یخچال قرار بدید.
برای درست کردن شیرینی، کره رو کمی هم بزنید و پودر قند رو در دو نوبت بهش اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یک دست بشه. یک تخم مرغ رو هم بزنید و به اندازه ۳۵ گرم جدا کنید و به همراه چند قطره وانیل به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
آرد و پودر بادام رو الک کنید و به مواد اضافه کنید، مواد کمی چسبنده است. داخل نایلون ریخته و توی یخچال به مدت یک ساعت استراحت بدید.
بعد از یک ساعت خمیر رو پهن کنید و کاتر بزنید و وسطش رو با ماسوره خالی کنید و روی ایرمت بزارید. داخل فضای خالی رو با مواد بادامی ۲ گرمی پر کنید.
سینی رو در فر ۱۸۰ درجه به مدت ده دقیقه قرار بدید.
نکات مهم پخت شیرینی رومیاس
- زیاد در فر نمونه چون شیرینی ها خشک میشه
- شیرینی بافت بیسکوییتی خوشمزه ای داره
- به جای بادام میتونید از هر آجیل دلخواهی استفاده کنید.
- اگر سیروپ ذرت نداشتید از گلوکز استفاده کنید.
روش دوم
مواد لازم
مواد میانی
- کنجد ۳۵ گرم
- عسل ۳۰ گرم
- کره ۳۰ گرم
- شکر قهوه ای ۲۵ گرم
مواد شیرینی
- پودرقند ۵۵ گرم
- کره ۱۲۵ گرم
- سفیده تخم مرغ ۲۰ گرم
- آرد ۱۶۵ گرم
- وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری سر خالی
نکته ها مهم تهیه شیرینی رومیاس
- دمای شعله شکر و عسل خیلی کم باشه و مدام هم بزنید چون شکر قهوه ای خیلی زود میسوزه و طعم بی میگیره.
- بجای کنجد از هر آجیلی به دلخواه میتونید استفاده کنید.
- مواظب باشید تفت شما زیاد طول نکشه که بعد یه کارامل نرم خوب داشته باشید اگه بعد از استراحت سفت شد توی ماکروویو کمی دما بدید نرم میشه.
- برای رول کردن مواد میانی حتما یا کاغذ روغنی باید باشه یا صفحه نسوز اگه کاغذی غیر از این باشه موادتون به اون میچسبه.
- برای درست کردن خمیرتون حتما کره و سفیده تخم مرغ به دمای محیط رسیده باشه.
- زمانی که آرد رو اضافه میکنید سعی کنید با لیسک هم بزنید چون اگه زیاد هم بخوره به روغن نیفته.
- برای پایپ کردن حتما باید روی کاغذ روغنی یا ورق نسوز یا سیل پد بزنید در غیر این صورت موادتون میچسبه.
- شما با هر سری ماسوره شکوفه ای میتونید پایپ کنید سلیقه ای هست.
- این شیرینی روی خشکی داره ولی بافت اون خیلی لطیف و ترد هست.