کیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی بسبوسه عربی به روش اصلی

آشپز مگ

شیرینی بسبوسه عربی رو امتحان کردید؟ بسبوسه مخصوص عربی رو به معنای واقعی بزاری تو دهن آب میشه! این دسر مخصوص مهمونیا و مراسمای خاصه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه شیرینی بسبوسه عربی

  • تخم مرغ یک عدد درشت
  • آرد  یا سمولینا یک پیمانه
  • پودر نارگیل چرب نصف پیمانه
  • روغن یک چهارم پیمانه
  • خامه پاکتی نصف بسته (صد گرم)
  • پودر هل نصف قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
  • ماست هم زده هم دمای محیط یک چهارم پیمانه
  • شکر یک سوم پیمانه
  • زعفران دم کرده غلیظ یک قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه شربت بار

  • شکر نصف پیمانه
  • آب یک چهارم پیمانه
  • گلاب دو قاشق غذاخوری
  • زعفران کمی
  • آب لیم و ترش تازه چند قطره

دستور تهیه شیرینی بسبوسه عربی

برای شروع اول از همه شربت مون رو آماده می کنیم. شکر و آب رو می ریزیم تو ظرف و می زاریم رو حرارت اصلا هم نمی زنیم تا وقتی شکر خودش حل بشه بعد با قاشق چوبی هم می زنیم و گلاب و زعفران رو اضافه می کنیم و کمی که جوشید آبلیموترش رو هم می ریزیم و از رو حرارت برمیداریم و اجازه میدیم خنک بشه.

تخم مرغ، شکر، روغن، ماست، خامه، پودر هل و زعفران رو با هم مخلوط می کنیم و با همزن دستی می زنیم (ویسک) مخلوط آرد سمولینا، پودر نارگیل و بکینگ پودر رو هم اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم، مواد بسبوسه ما حاضره، حالا قالب رو با روغن جدا کننده یا ارده کمی چرب کنید و مواد رو بریزید توش و روش رو هم صاف کنید.

سپس با کمک کارد روش خط بندازید و مقداری خامه بدون آب رو بریزید تو قیف و روی خط ها بریزید و بسبوسه رو بزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت، تا زمانی که زیرش طلایی بشه، آخر سر هم گریل رو روشن کنید که روش برشته بشه.

بسبوسه رو از فر بیارید بیرون اجازه بدید از حرارت بیفته و شربت رو روش بریزید و تمام، نوش جان کنید. خیلی راحت و خوشمزه ست. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا