طرز تهیه شیرینی الماسی شکلاتی با پیمانه لیوان

شیرینی الماسی شکلاتی یه شیرینی راحت و جذاب با طعم دوست داشتنی شکلات که خیلی طرفدار داره! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه شیرینی الماسی شکلاتی
- کره یا مارگارین ۲۵۰ گرم
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- پودر قند ۱۲۰ گرم (حدود ۳/۴ لیوان)
- پودر کاکائو ۲۰ گرم (حدود ۲ قاشق غذاخوری)
- آرد سفید ۳۲۰ گرم (حدود یک کم از ۲ لیوان بیشتر)
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- شکلات تخته ای یا شکلات صبحانه یا مارمالاد یا بریلو به میزان لازم
ابتدا بگم که معیار گرم معیار درستی برای پخت شیرینی پزی هست و معیار لیوان تقریبی هست، برای داشتن شیرینی با کیفیت با گرم پیش برید
مواد به دمای محیط برسه.
دستور پخت شیرینی الماسی شکلاتی با پیمانه لیوان
برای شروع ابتدا کره یا مارگارین نرم رو با پودر قند الک شده اول با قاشق ترکیب کردم و بعد با همزن ۳ تا ۴ دقیقه خوب زدم. دورگیری کردم و زرده تخم مرغ و وانیل رو ریختم و یک دقیقه زدم.
دوباره دورگیری کردم و پودر کاکائو رو ریختم و ترکیب کردم. آرد سفید الک شده رو کم کم اضافه کردم، ممکنه از آرد میزان کمتر یا بیشتر لازم باشه، اما حواستون باشه آرد هم زیادی نریزید که باعث ترک خوردن شیرینی تون میشه. با نوک انگشت خمیر رو جمع کردم، ورز ندید که به روعن نیفته.
خمیر رو نیم ساعت در یخچال استراحت قرار دادم و بعد با ۱ قاشق مرباخوری از خمیر برداشتم، (هر کدوم رو من ۱۰ گرمی جدا کردم) توی دست گرد کردم، می تونید این جا در شکر یا شکلات چیپسی و یا ترافل و … بغلتونید که من نکردم و وسطش رو گود کردم. از هر وسیله ای که دارید برای گود کردن می تونید استفاده کنید.
در فر که از یک ربع قبل گرم شده، (فر برقی ۱۶۰ درجه سانتی گراد، فر گازی ۱۷۰ درجه سانتی گراد) طبقه وسط، حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم، زیاد در فر نمونه که سفت و خشک میشه.
بعد که از دما افتاد داخل گودی رو شکلات آب شده ریختم. می تونید از شکلات صبحانه، مارمالاد، بریلو و … هم استفاده کنید، کمی روی شکلات پودر پسته ریختم و کناره های شیرینی شکلات سفید آب شده زدم. کامل خنک بشه و بعد از سینی جدا کنید.
نکات مهم
- بسته به اندازه که درست می کنید تعداد متغیره، برای من ۶۷ عدد شیرینی به ورن حدود یک کیلو شد.
- جای کره، نمیشه از روغن استفاده کنید.
- بدون فر، در فر دست ساز یا در تابه دو طرفه روی گاز هم میشه پخت.
- ماندگاری این شیرینی در صورت استفاده از مارگارین حدود سه هفته و در صورت استفاده از کره حدود ده روز تا دو هفته محیط خنک (و یا یخچال) در ظرف درب بسته با کیفیت می مونه.