طرز تهیه شیرینی اسلایس روسی شیک و خوشمزه و متفاوت

شیرینی اسلایس روسی یکی از خوشمزه ترین اسلایس های روسی هست که فقط با چند قلم مواد ساده درست میشه. بریم که با هم درستش کنیم.
مواد لازم برای شیرینی اسلایس روسی
مواد لازم برای کراست
- مارگارین ۸۰ گرم
- ویفر پودر شده ۱/۲ ۱ پیمانه
مواد لازم برای فیلینگ شکلاتی
- آرد ۸۷ گرم
- پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
- نمک ۱ پینچ
- کره ۸۰ گرم
- شکلات ذوب شده ۶۰ گرم
- تخم مرغ کامل ۱ عدد
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- شکر ۱۵۰ گرم
مواد لازم برای تاپینگ پنیری
- پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
- شکر ۵۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
- آرد ۱ قاشق غذاخوری
موا لازم برای برای دیزاین
- شکلات چیپسی مقداری
طرز تهیه شیرینی اسلایس روسی
برای شروع ابتدا ویفر را پودر کرده و با کره هم دمای محیط مخلوط می کنیم کف یک قالب ۲۰×۲۰ را کاغذ روغنی اندخته و کراست را روی آن ریخته و صاف و فشرده می کنیم و سپس در فر ۱۸۰درجه به مدت ۳ دقیقه می پزیم و بعد از فر خارج کرده و می گذاربم تا خنک شود.
برای تهیه فیلینگ شکلاتی کره، شکر و وانیل هم میزنیم تا کمی سبک شود در مرحله بعد شکلات ذوب شده را اضافه و تخم مرغ ها را اضافه و در حد مخلوط شدن هم می زنیم و در نهایت تمامی مواد خشک را که الک کردیم به مواد اضافه و با لیسک مخلوط می کنیم و بر روی کراست که کاملا سر شده می ریزیم.
برای تهیه تاپینگپنیری پنیر هم دمای محیط، شکر، تخم مرغ هم دمای محیط، وانیل و آرد اضافه و در حد مخلوط شدن هم می زنیم و بر روی مواد شکلاتی ریخته و با یک سیخ چوبی مواد را کمی با هممخلوط می کنیم و اگر دوست داشتیم روش شکلات چیپسی می ریزیم و در فر ۱۸۰ درجه از پیش گرم شده به مدت ۱۲ دقیقه یا تا زمانی که مواد کمی پف بکند می پزیم و بعد شعله بالای فر را روشن کرد و چند دقیقه توسط گریل می پزیم.
قالب را از فر خارج کرده و بعد از یک ساعت اسلایس را داخل یخچال گذاشته تا به خوبی خودش را بگیرد من معمولا یک شبانه روز به اسلایس ها استراحت می دهم و هر چه استراحت بیشتر باشد راحت تر برش می خورد.
اندازه اسلایس ها بسته به سلیقه فرد می تونه از ۳×۳ تا ۵×۵ باشد ولی بزرگتر از اون توصیه نمیشه. ماندگاری این اسلایسها در ظرف دربدار سه هفته در یخچال و به مدت ۶ ماه در فریزر می باشد.