کیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی آردی نارگیلی خوشمزه و مجلسی

آشپز مگ

شیرینی آردی نارگیلی به شیرینی آسون و خیلی خوشمزه ست و صد البته به صرفه و اقتصادی برای عید! عطر نارگیلش همه جا رو پر میکنه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه شیرینی آردی نارگیلی

  • روغن جامد قنادی ۱۵۰ گرم
  • پودر نارگیل چرب و ریز ۱۵۰ گرم
  • پودر قند ۱۵۰ گرم
  • آرد قنادی ۲۵۰ گرم
  • پودر هل ‌‌نصف قاشق چای خوری

دستور پخت شیرینی آردی نارگیلی

برای شروع ابتدا پودر قند رو الک کنید و به روغن اضافه کنید و با دور تند همزن ۵ الی ۷ دقیقه بزنید تا سبک و حجیم بشه‌.

سپس پودر نارگیل و هل رو اضافه و مخلوط کنید. در انتها ارد رو به تدریج کم کم اضافه و مخلوط کنید و بعد با نوک انگشتان با صبوری خمیرو ورز بدین تا منسجم بشه. (خمیر باید کاملا نرم و لطیف باشه.)

خمیرو بین دو نایلون قرار بدین و با وردنه باز کنید. (قطر یک سانت باشه بهتره)‌

با کاتر دلخواه برش بزنید و داخل سینی قرار بدین و با نارگیل یا پودر پسته تزئین کنید‌.

در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه قرار بدین.

بعد پخت شیرینی ترد وپوکه پس بهش دست نزنید والا خورد میشه اجازه بدین خنک بشه بعد از سینی جدا کنید‌.

نکات مهم تهیه شیرینی آردی نارگیلی

  • در شیرینی آردی نارگیلی باید از پودر نارگیل تازه که عطر خوبی داره و ریز هست استفاده کنید اگه درشته حتما اسیاب کنید. (پودر نارگیل کهنه که عطر نداره مناسب این شیرینی نیست.)‌
  • ️وقتی خمیر پهن میکنید دقت کنید ضخامت خمیر در همه جا یکسان باشه‌.
  • ️دقت کنید خمیرو زیادی ورز ندین وگرنه به روغن میفته‌‌.
  • نکته مهم این شیرینی اینه که در زمان پخت نباید تغییر رنگ بده.
  • حالا سوال اینکه اگه تغییر رنگ نده چجوری بفهمیم شیرینی پخته؟ شیرینی که کاملا پخت وقتی با نوک چاقو تکون بدین از سینی راحت جدا و جابجا میشه‌.
  • ️دمای فر در این شیرینی خیلی مهمه کمی بیشتر داخل فر بمونه خشک میشه و بافت لطیف بودنش که داخل دهان اب میشه رو از دست میده پس باید قلق فرتون دستتون باشه‌‌.
  • ️این شیرینی در جای خشک و خنک تقریبا ۳ ماه میتونید نگهداری کنید‌.

سعی کردم تمام نکات رو بنویسم براتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا