کیک و شیرینی

طرز تهیه زولبیا خانگی با نشاسته و ماست

آشپز مگ

زولبیا رو خیلی راحت و ساده خودتون می تونید تو خونه درست کنید. ماه رمضون که میشه این زولبیا رو همیشه درست می کنم چون من عاشق زولبیا درست کردنم! دستورات زیادی رو امتحان کردم ولی با این دستور، خیلی راحت زولبیا خوشمزه درست کردم.

مواد لازم برای تهیه زولبیا خانگی با نشاسته و ماست

مواد لازم برای مایه زولبیا

  • نشاسته گل یک لیوان سر خالی
  • ماست پر چرب نصف لیوان
  • گلاب ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
  • آرد ۲ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

مواد لازم برای شهد

  • شکر یک لیوان سر خالی
  • آب یک سوم لیوان
  • گلاب ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو نصف قاشق چای خوری
  • گلوكز مایع نصف قاشق غذاخوری
  • هل چند دانه

طرز تهیه زولبیا خانگی با نشاسته و ماست

نشاسته و ماست رو مخلوط میکنیم و بعد گلاب، زعفران، روغن مایع و آرد رو اضافه می کنیم و با همزن حدود ۷ تا ۸ دقیقه هم می زنیم.

در حین همزدن نصف قاشق چای خوری بیکینگ پودر اضافه می کنیم، بعد از این زمان مایه ما باید روان باشه اگه سفت شد یک ق غ ماست اضافه کنید و مایه رو حدود ۳ تا ۴ ساعت استراحت بدین.

طرز تهیه شهد:

شکر و آب رو در قابلمه با هم مخلوط کرده گلاب و آبلیمو رو اضافه می کنیم و زیر قابلمه رو روشن می کنیم.

بعد از جوشیدن و کف کردن روی مواد زیر قابلمه رو کم می کنیم و دیواره قابلمه رو با آبلیمو براش می زنیم تا بعدا شکرک نزنه.

شکر که کامل حل شد زعفران و هل و نصف قاشق غذاخوری گلوکز مایع رو اضافه می کنیم، بعد از حل شدن گلوکز، شهد آماده اس.

روغن رو روی حرارت میذاریم بعد از اینکه کاملا داغ شد زولبیا رو توی روغن ماسوره زده و سرخ می کنیم و بلافاصله تو شهد میذاریم.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا