کیک و شیرینی

طرز تهیه رول باقلوا با خمیر خانگی خوشمزه و متفاوت

آشپز مگ

رول باقلوا رو تا حالا امتحان کردید؟ بریم که براتون طرز تهیه رول باقلوایی با مزه بهشتی رو آماده کردم و امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه رول باقلوا با خمیر خانگی

مواد خمیر

  • آرد ۵۰۰ گرم
  • شیر سرد ۲۵۰ گرم
  • کره آب شده ۸۰ گرم (گیاهی یا حیوانی)
  • مخمر ۷ گرم
  • نمک ۵ گرم
  • شکر ۵۰ گرم

طرز تهیه رول باقلوا با خمیر خانگی

برای شروع ابتدا آرد، شکر، نمک و مخمر را مخلوط می کنیم.

سپس کره را روی حرارت ملایم ذوب می کنیم و شیر سرد را به کره اضافه میکنیم.

در ادامه ترکیب شیر و کره را به ارد اضافه کرده و خمیر را با دست یا دستگاه ورز میدهیم تا به تست پنجره برسیم (بین ورز چه با دستگاه چه با دست دو بار استراحت دو دقیقه ای بدهید تا خمیر گرم نشه) یعنی وقتی خمیر ورز خورد یه تکه از خمیر را جدا کرده کرده آرام آرام به دست بازش می کنیم اگر پاره نشد، خمیر ورزش کافیه.

خمیر را چانه کرده و در ظرف چرب شده استراحت میدهیم تا خمیر دو برابر شد.

بعد استراحت پف خمیر را گرفته روی سطح آردپاشی شده قرار میدهیم با وردنه به طول ۵۰ و عرض ۳۵ باز میکنیم.

ترکیب کره و هل را روی سطح خمیر می مالیم و مغزیحات را روی تمام سطح خمیر می ریزم و خمیر را از طول رول می کنیم.

رول را اندازه گیری می کنیم به ۱۰تا ۱۲ قسمت مساوی تقسیم میکنیم. (از نخ دندان برای برش تمیز استفاده میکنیم.)

رول ها را روی سینی گالوانیزه چیده روی آن پلاستیک چرب می کشیم و روی آن را پوشانده تا خمیر حجم بگیرید یک ساعت یا کمی بیشتر طول میکشه بستگی به دمای محیط دارد.

روی رول ها را با مخلوط تخم مرغ و شربت رومال می کنیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد طبقه وسط فر به مدت ۲۰ تا ۲۲ دقیقه می پزیم. اگر فر فن دارد روشن کنید. اگر روی نان رنگ نگرفت بعد پخت گریل کنید.

بعد پخت نان را روی توری گذاشته تا کاملا خنک شود و بعد خنک شدن روی آن شربت هم دمای محیط بدهید. در سه مرحله به فاصله زمانی شربت بدهید.

مواد لازم برای مواد میانی

  • کره کاملا نرم ۵۰ گرم
  • شکر ۵۰ گرم
  • هل نصف قاشق مرباخوری
  • گلاب ۳ قاشق غذاخوری
  • مغزیجات دلخواه ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم زیر دندون بیاد در دستگاه یکی دو پالس بزنید به غیر از پودر نارگیل (من ترکیب گردو و کمی پسته و بادام پودر نارگیل میزنم)

مواد شربت زعفرانی

  • شکر ۴۰۰ گرم
  • آب ۲۳۰ گرم
  • گلاب ۱۱۰ گرم
  • زعفران دم داده غلیظ ۳ قاشق غذاخوری
  • هل کمی
  • چندقطره آب لیموترش یا آب نارنج (یک قاشق مرباخوری)

طرز تهیه: شکر اب و گلاب را مخلوط کنید روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملا حل شود و مخلوط کمی غلیظ شود در اخر زعفران و هل و اب لیمو را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید تا خنک شود (نیاز نیست مثل شربت بار غلیظ بشه) شربت رو قبل اینکه خمیر درست کنید آماده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا