طرز تهیه بیسکوئیت بادامی ساده و خوشمزه و متفاوت

بیسکوئیت بادامی یه بیسکوئیت خونگی ساده و سالم و خوشمزه با طعمی جدید و متفاوت که به امتحانش واقعا می ارزه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه بیسکوئیت بادامی
- آرد ۲۵۰ گرم
- شکر ۱۰۰ گرم
- نمک یک پنس
- بکینگ پودر ۴ گرم
- تخم مرغ ۲ عدد
- کره ۳۰ گرم
- رنده پوست لیمو نصف یک لیمو
- اسانس بادام یک چهارم قاشق چایخوری
- بادام ۱۰۰ گرم
طرز تهیه بیسکوئیت بادامی
برای شروع ابتدا بادام ها را درون سینی فر به مدت ۵ تا ۸ دقیقه درون فر با دمای ۱۷۰ قرار دهید تا کمی برشته شود، بعد کنار بگذارید.
در ظرفی آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. رنده پوست لیمو، دوعدد تخم مرغ همزده، کره و اسانس بادام را به مواد خشک اضافه و خوب هم بزنید.
سپس به خوبی مواد را ورز دهید. روی صفحه آرد پاشی شده خمیر را باز کرده و بادامها را روی خمیر بریزید.
خمیر را ببندید و مجددا شروع به ورز دادن کنید. خمیر را به دوقسمت مساوی تقسیم کنید. خمیر ها را به شکل باگت در آورید و بر روی سینی فر که چرب کردید قرار دهید.
سینی را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید سپس سینی فر را خارج کرده و بعد از ۱۰ دقیقه خنک شدن خمیر پخته تان را از سینی خارج کرده و به روی تخته چوبی منتقل کنید.
به وسیله چاقو خمیر برشته نانی شکل خود را ببرید و برشها را مجددا روی سینی قرار دهید و درون فر به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا کاملا پخته شوند. سپس از فر خارج کنید. نوش جان