طرز تهیه بیسکاتی ساده و خوشمزه و متفاوت

بیسکاتی یه شیرینی ساده و راحته که به مواد اولیه زیادی نیاز نداره. اگه خواستید تو خونه یه شیرینی خشک ساده و خوشمزه درست کنید، پیشنهاد می کنم این بیسکاتی ساده رو امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه بیسکاتی ساده
- تخم مرغ ۲ عدد
- شکر ۱/۲ پیمانه
- وانیل شکری ۱ قاشق چای خوری
- سرکه ۱ قاشق غذاخوری
- آبجوش ۲ قاشق غذاخوری
- کره آب شده ۲۰ گرم
- آرد ۱/۵ پیمانه
- بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
من کمی نمک و رنده پوست پرتقال هم اضافه کردم.
طرز پخت بیسکاتی ساده
تخم مرغ ها، شکر، رنده پوست پرتقال و وانیل را باهم مخلوط کرده و خوب هم بزنيد تا کرم رنگ و حجیم بشه.
کره ی آب شده، سرکه (سرکه ی انگور، سیب، سفید، قرمز …) و آب جوش را در حین زدن به مواد اضافه کنید.
آرد، نمک و بیکینگ پودر را در دو الی سه مرحله الک کرده و به مواد اضافه کنید، هم بزنید.
برای داخل مواد، بسته به سلیقه ی خودتان آجیل یا میوه خشک اضافه کنید.
مواد را داخل قالب ریخته و سطحش را با لیسک کاملا صاف کنید. «ابعاد قالب۱۶*۱۶»
کیک را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده و ۳۰ الی ۴۵ دقیقه تا زمانی که روی کیک طلایی شود، بپزید.
بعد از پخت، اجازه دهید کیک کاملا خنک شود.
(میتونید یک ساعت داخل فریزر قرار دهید تا برش های تمیزی بزنید) سپس برش داده (تقریبا یک سانتی) داخل سینی فر چیده و در فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی شود.
نکته: من از گردو، قیسی، پسته، کشمش استفاده کردم.