کیک و شیرینی

طرز تهیه اسکون پنیری ترد و خوشمزه برای صبحانه و عصرانه

آشپز مگ

اسکون پنیری رو تا حالا درست کردید؟ یه گزینه عالی برای صبحانه و عصرانه که اگه امتحان کنید عاشقش میشید. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه اسکون پنیری

  • آرد ۱۵۰ گرم
  • شكر سرخ ۴۰ گرم (می تونید شکر سفید جایگزینش کنید)
  • بيكينگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  • جوش شيرين ۱/۸ قاشق چای خوری
  • نمك ۱/۸ قاشق چای خوری
  • كره ۶۰ گرم
  • خامه ۳۰ گرم
  • پنیر خامه ای ۴۰ گرم
  • شیر ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری (درصورتی که مخلوط پنیر و خامه سفت باشه)
  • وانيل یا رنده پوست پرتقال
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شكلات چیپسی ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه اسکون پنیری

یک قاشق از زرده تخم مرغ را بردارید + ١ قاشق غذا خوری سرشیر یا خامه و وانیل

مواد خشك (آرد، نمك، شكر، بيكينگ پودر، و جوش شيرين) را با هم مخلوط كنيد. کره كاملا سرد را قطعه قطعه کنید و چند ثانيه تو غذاساز یا با پشت چنگال با هم مخلوط کنید تا بشکل خرده نان در بیاد.

خامه و پنیر خامه ای را مخلوط اگر خیلی سفت بود با ۱ تا ۲ قاشق شیر مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.

تخم مرغ و رنده پوست پرتقال یا وانیل را افزوده و هم بزنید. با مخلوط آردی ترکیب کنید.

خمیرش بیشتر شبیه خمیر تارت هست و مثل خمیر نان چسبناک نیست.

اگر دوست داشتيد ميتونيد بهش شكلات چیپسی یا شکلات خرد شده كه سرد هست اضافه كنيد و مخلوط کنید شكلاتتون ميتونه تلخ، شيرى و يا سفيد باشه.

من به نصف خمیر شکلات چیپسی زدم.

خمير را روى يك سطحی كه كمى آردپاشى شده قرار بديد وبه شكل يك دايره به ضخامت تقريباً ٢.٥ سانت در بياريد به ٨ قسمت تقسيم كنيد. شيرينى ها را روى كاغذ روغنى داخل سينى با كمى فاصله بچينيد و یا اینکه میتونید کاتر بزنید و با قلمو رومال بزنید.

در فر از قبل گرم شده با دماى ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقيقه قرار بديد بعد از اینکه از فر درآورديد اجازه بديد كمى خنك بشه. آماده سرو هست با چای یا چای عربی میل کنید.

فوق‌العاده خوشمزه و ترد هست. (بر عکس ظاهرش که فکر میکنید باید سفت باشه)

با سرشیر، خامه یا پنیرخامه ای بدون نمک و مربا طعم عالی داره.

و نکته مهم این که مثل خمیر تارت هست اگر با دست درست میکنید اصلا نباید گرمای دست باعث گرم شدن کره بشه و ورز دادن باعث میشه نون بعد از پخت سفت و خشک بشه.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا