کیک و شیرینی

طرز تهیه اسلایس کارامل و گردو خوشمزه و مجلسی

آشپز مگ

شیرینی اسلایس کارامل و گردو یه شیرینی شیک و خوشمزه ولی خیلی ساده و راحت و بدون نیاز به قالب خاصی میشه برای پذیرایی از مهمون ها تو عید درستش کرد.این اسلایس کارامل و گردو این قدر خوشمزه ست که قول میدم همه خوششون میاد.

مواد لازم برای تهیه اسلایس کارامل و گردو

  • آرد سفید حدود ۱ و ۱/۳ لیوان (۲۰۰ گرم)
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
  • پودر دارچین ۱ قاشق مربا خوری
  • کره یا روغن جامد ۷۵ گرم
  • پودر قند ۱/۳ لیوان (۵۰ گرم)
  • گردو پرک شده به مقدار لازم (نصف لیوان)

مواد لارم برای تهیه کارامل

  • شیر سرد ۲ پیمانه
  • شکر ۹ قاشق غذا خوری
  • کره ۱ قاشق غذا خوری
  • نشاسته ذرت ۴ قاشق غذا خوری

دستور تهیه اسلایس کارامل و گردو

 

ابتدای کار کارامل رو تهیه کنید و بذارید از داغی بیفته.

برای درست کردن کارامل ۱ پیمانه از شیر رو با نشاسته خوب ترکیب کنید تا ذرات نشاسته کامل داخل شیر حل بشه و بذارید کنار.

داخل یه ماهیتابه نچسب که فضا و سطح کافی داشته باشه شکر رو بریزید (سعی کنید دونه های شکر روی هم انباشته نشن) و روی حرارت متوسط قرار بدین ،دقت کنید اصلا اصلا شکر رو با قاشق زیر و رو نکنید چون مثل سنگ سفت میشه و کارتون خراب میشه.

روی حرارت تا حدود یک ربع طول میکشه تا ذرات شکر خودشون آب بشن، فقط گه گداری ماهیتابه رو به حالت گهواره ای تکون بدین تا ذرات بالاتر جا به جا بشن و فرصت آب شدن رو پیدا کنن.

وقتی ذرات کامل حل شدن و شکر کاراملیزه شد حالا وقتشه که کره رو اضافه کنید و هم بزنید (با قاشق چوبی) و اون یک لیوان شیر باقیمونده رو بریزید روش و مخلوط کنید اینجا کاراملتون سفت میشه که طبیعیه، نگران نشید با همزدن متناوب دوباره روون میشه و به حالت اول برمیگرده.

حالا مخلوط حاصل رو به اون شیر و نشاسته اول کارمون اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مثل فرنی قوام بیاد و به غلظت برسه.

هرچقدر شکر تو مرحله کاراملیزه بیشتر روی حرارت باشه رنگ کاراملتون تیره تر میشه، این مرحله به سلیقه شما بستگی داره.

برای تهیه اسلایس کارامل و گردو آرد و بیکینگ پودر و دارچین رو الک کنید. پودرقند و کره رو با همزن خوب بزنید تا مخلوط بشن.

حالا دو تا تخم مرغ رو یکی یکی اضافه کنید و هربار یک دقیقه بزنید، وانیل رو بریزید و هم بزنید.

مخلوط آرد رو روی مواد الک کنید و با نوک انگشت خوب ترکیب کنید زیاد ورز ندید، داخل یه قالب یا ظرف مورد نظر که میتونه فلزی، سرامیکی یا هر جنسی که قابلیت حرارت دیدن داخل فر رو داشته باشه رو چرب کنید (سایز ظرفتون متوسط باشه و ترجیحاً مستطیلی) مواد رو داخلش بریزید و سطحش رو صاف کنید خمیر کمی چسبنده ست.

داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه با دمای ۱۷۰ قرار بدین تا بیس کار بپزه.

بعد از خروج از فر اجازه بدید یه کم خنک شه بعد به روش همیشگی کاراملی که از قبل تهیه کردید و کمی گرمه روی سطح شیرینی بریزید و گردوی پرک شده رو روی سطح کارامل بپاشید.

سعی کنید مرتب روی کار قرار بگیرن و بعد آروم یه کم گردوها رو روی سطح کارتون فشار بدید و بذارید داخل یخچال تا رویه کار یه کم خودشو بگیره و کارامل منسجم بشه بعد به هر شکلی که دوست دارید برش بزنین و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا