خانواده انصاری شوریجه سهامداران چدن
در بیست و نهمین قسمت از معرفی سهامداران عمده حقیقی این بار به سراغ معرفی سهامداران نماد چدن رفته ایم. در چدن تعداد زیادی از حقیقی ها سهام بالای یک درصد دارند اما دو سهامدار عمده حقیقی مهم دارد که به معرفی آن ها خواهیم پرداخت.

به گزارش نبض بورس، سهامداران هر شرکت در یک دسته بندی به سهامداران عمده و خرد تقسیم بندی می شوند. سهامداران عمده سهامدارانی هستند که دارای بیش از یک درصد از سهام شرکت می باشند و در سایت TseTmc در بخش سهامداران هر سهم نام آن ها نمایش داده می شود.
در یک تقسیم بندی دیگر سهامداران عمده به دو دسته حقیقی و حقوقی تقسیم بندی می شوند. سایت TseTmc در قسمت مربوط به سهامداران حقوقی نام شرکت ها را اعلام می کند اما در رابطه با سهامداران حقیقی عمده از آن ها با عنوان شخص حقیقی یاد می کند و اسامی این سهامداران عمده حقیقی نامشخص است.
سهامداران عمده حقوقی دلایل مختلفی برای حضور در یک سهم دارند ولی بیشتر سهامداران عمده حقیقی به منظور کسب سود بعضا اقدام به خرید سنگین یک سهم می کنند و بعضا نام آن ها در لیست سهامداران عمده مشاهده می شود.
نبض بورس قصد دارد تا با توجه به اسناد و مدارک موجود، به معرفی سهامداران عمده حقیقی هر نماد بپردازد. این بیست و هفتمین قسمت از معرفی سهامداران عمده حقیقی می باشد. با ما همراه باشید.
سهامداران عمده حقیقی چدن چه کسانی هستند؟
هنگامی که در سایت TSETMC نماد چدن که مربوط به شرکت تولیدی چدن سازان میباشد را جستجو کنید و به بخش سهامداران آن مراجعه کنید با تصویر زیر مواجه میشوید:
در فهرست بالا همان گونه که ملاحظه میگردد سهامداران عمده حقیقی بسیاری حضور دارند، اما دو نفر اول را شاید بیشتر کسانی که در حوزه فلزات مشغول به فعالیت میباشند بشناسند.
همان گونه که از تصویر زیر ملاحظه میگردد این دو شخص حقیقی به ترتیب حسین انصاری شوریجه و بصیرت مهربان هستند. انصاری شوریجه ۹۱۸ میلیون سهم معادل ۸.۳۴ درصد و بصیرت مهربان ۷۶۶ میلیون سهم معادل ۷ درصد از کل سهام چدن را تحت مالکیت خود دارند.
باقی سهامداران عمده حقیقی چدن نیز عمدتا از خانواده انصاری شوریجه می باشند. گفتنی است چدن ۸۰ درصد سهم بازار غلتک را داراست و شرکت هایی، چون فولاد مبارکه، ذوب آهن و فولاد اکسین خوزستان از جمله مشتریان آن هستند.
-
آشنایی با سهامداران عمده حقیقی هر روز ساعت ۱۰ صبح از سایت نبض بورس. باقی مطالب را از اینجا بخوانید.