طرز تهیه آش شله قلمکار با بلغور گندم برای ۱۰ نفر

آش شله قلمکار خوشمزه با بلغور گندم برای ۱۰ نفر با مقدار دقیق مواد اولیه. بریم که این آش خوشمزه و مقوی رو درست کنیم.
مواد لازم برای تهیه آش شله قلمکار با بلغور گندم برای ده نفر
- گوشت با استخوان هفتصد تا یک کیلو گرم
- برنج یک پیمانه پر
- بلغور گندم یک پیمانه
- لوبیا چیتی یک پیمانه
- نخود یک پیمانه
- لوبیا قرمز نصف پیمانه
- لوبیا سفید نصف پیمانه
- لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه
- عدس نصف پبمانه
- ماش نصف پیمانه
- سبزی آش یک کیلو
- تلخون تازه یک ونیم پیمانه پر
- مرزه تازه یک پیمانه
- پیاز بزرگ شش عدد سرخ شده
- نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه آش شله قلمکار با بلغور گندم برای ده نفر
برای شروع ابتدا گوشت را با یک پیاز متوسط و دو تکه چوب دارچین وکمی پودر تخم گشنیز و زردچوبه با آب زیاد میگذاریم تا بپزد.
در ظرفی دیگر نخود لوبیا چیتی و لوبیا قرمز را با آب و زردچوبه وکمی ادویه کاری میگذاریم بپزد.
بعد از دو ساعت از پخت مقداری نمک افزوده ومجدد زمان میدهیم تا بپزد در ظرفی جداگانه لوبیا چشم بلبلی را میپزیم چون آب آن سیاه رنگ هست و رنگ اش را زشت میکند.
اگر با حبوبات دیگر پخته شود حالا داخل قابلمه بزرگی برنج و بلغور گندم خیس شده را افزوده با آب نیم ساعت بپزد.
بعد از نیم ساعت سبزی آش را افزوده به همراه عدس و ماش خیس خورده وزمان میدهیم تا حسابی سه ساعت بپزد و لعاب بدهد.
بعد نصف از حبوبات پخته شده را نیم کوب کرده و به اش افزوده ومابقی را نیز بدون آب آن اضافه میکنیم به همراه نصف مقدار پیاز داغ و تلخون ومرزه خرد شده را به همراه نمک و فلفل سیاه بنابر سلیقه تا مجدد بپزد.
حین کار اگر آب آش کم بود از آب گوشت پخته شده که زیاد آمده استفاده کنید. برای رقیق تر شدن آش و در آخر گوشت پخته شده را ریش ریش کرده و با مقداری از مواد اش مخلوط کرده و میکوبیم و مجدد به آش افزوده و زمان می دهیم تا اش کامل بپزد و به غلظت دلخواه برسد.
این آش شله قلمکار بسیار خوشمزه است و داخل آن از سیر و نعنا داغ و کشک استفاده نمیشود فقط باید از پیاز داغ زیاد استفاده شود و فلفل سیاه تا خوشمزه تر شود.