دستور آشپزی

طرز تهیه کوفته مغزدار با طعم و عطر بی‌نظیر برای مهمونی

در نهایت

طرز تهیه کوفته مغزدار

طرز تهیه کوفته مغزدار یکی از اون غذاهای سنتی و خوشمزه است که خیلی‌ها دوست دارن. این کوفته‌ها رو با گوشت چرخ کرده و مخلوطی از گردو و ادویه درست می‌کنیم. این دستور پخت خیلی آسونه و مطمئنم که خوشتون میاد. با هم شروع کنیم!

برای تهیه کوفته مغزدار، اول پیازها رو خرد کنید و با کره تفت بدید، بعد گوشت رو اضافه کنید و ادویه بزنید. رب و گردو رو اضافه کنید و بذارید خنک بشه. بلغور و آرد سمولینا رو با آب جوش خیس کنید و بعد از ۱۰ دقیقه تخم‌مرغ و آرد و ادویه اضافه کنید و خوب ورز بدید. خمیر رو به اندازه نارنگی بردارید، وسطش مواد گوشتی بذارید و شکل بدید. بعد داخل روغن داغ سرخ کنید و با نان یا سبزیجات سرو کنید. نوش جان!

مواد اصلی مقدار
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
کره ۱ ق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۲ ق غذا خوری
گردو خرد شده ۱/۴ پیمانه
بلغور ۱ پیمانه
آرد سمولینا ۱ پیمانه
آب جوش ۲ پیمانه
سایر مواد مقدار
آرد ۲/۳ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا به مقدار لازم

طرز تهیه کوفته مغزدار

مرحله ۱: تفت دادن پیاز

پیازها رو پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. داخل تابه کره و کمی روغن بریزید و پیازها رو تفت بدید تا سبک بشن.

مرحله ۲: اضافه کردن گوشت

گوشت چرخ کرده رو به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا رنگش عوض بشه. سپس نمک، فلفل سیاه و پاپریکا رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله ۳: اضافه کردن رب

۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی رو به مخلوط گوشت اضافه کنید و تفت بدید تا بوی خامی رب از بین بره.

مرحله ۴: اضافه کردن گردو

گردوهای خرد شده رو به مواد اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تفت بدید تا بوی خامی گردوها هم گرفته بشه. بعد از روی حرارت بردارید و بذارید خنک بشه.

مرحله ۵: آماده کردن بلغور

بلغور و آرد سمولینا رو داخل یک کاسه بریزید و آب جوش رو بهش اضافه کنید. اجازه بدید به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کنه تا بلغورها نرم بشن.

مرحله ۶: اضافه کردن تخم‌مرغ و آرد

بعد از اینکه بلغورها نرم شدن، رب باقی‌مونده، آرد، کمی نمک و فلفل سیاه، و تخم‌مرغ زده شده رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیری بشه.

مرحله ۷: ورز دادن خمیر

خمیر رو به مدت ۱۰ دقیقه ورز بدید. برای اینکه خمیر به دست نچسبه، یک کاسه آب کنار دستتون بذارید و دست‌ها رو مرطوب کنید.

مرحله ۸: شکل دادن کوفته‌ها

از خمیر به اندازه نارنگی بردارید و کف دست پهن کنید. از مواد گوشتی وسطش بذارید و خمیر رو به شکل دوک یا به فرم دلخواه بدید.

مرحله ۹: سرخ کردن کوفته‌ها

کوفته‌ها رو داخل روغن داغ سرخ کنید تا کاملاً طلایی و خوش‌رنگ بشن. بعد روی دستمال روغن‌گیر قرار بدید تا روغن اضافی گرفته بشه.

مرحله ۱۰: سرو کوفته‌ها

کوفته‌های آماده شده رو داخل ظرف سرو بچینید و با سبزیجات یا نان سرو کنید. نوش جان!

مطالب پربازدید از سراسر وب

  • ست زیورآلات عروس کریستالی؛ انتخابی لوکس برای عروس‌های خاص
  • سرویس غذاخوری آرکوپال؛ انتخابی شیک و کاربردی برای مهمانی‌ها
  • دستبند ست زنجیر و مروارید؛ جواهری که استایل شما را درخشان‌تر می‌کند
  • روسری اسکارف دخترانه؛ ترکیبی از طرح‌های مدرن و رنگ‌های جذاب
  • ساعت دیواری چوبی مدرن؛ تلفیقی از سادگی و زیبایی در دکوراسیون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا