دستور آشپزی

طرز تهیه آبگوشت غوره و گوجه فرنگی با طعم اصیل و فوق العاده خوشمزه

در نهایت

طرز تهیه آبگوشت غوره و گوجه فرنگی

طرز تهیه آبگوشت غوره و گوجه فرنگی خیلی ساده است و یک غذای سنتی و خوشمزه ایرانیه که با گوشت و سبزیجات درست میشه. این غذا به خاطر طعم ترش و دلچسب غوره‌ها و گوجه‌فرنگی، خیلی محبوبه. حالا بریم سراغ مواد لازم و طرز تهیه این غذای خوشمزه.

برای تهیه آبگوشت غوره و گوجه‌فرنگی، ابتدا نخود و لوبیا رو از شب قبل خیس کن و بعد آبشون رو چند بار عوض کن. گوشت و پیاز رو با کمی روغن تفت بده تا تغییر رنگ بده، بعد ادویه‌ها رو اضافه کن. نخود و لوبیا، پوره گوجه‌فرنگی و سیر رو بریز و روشون آب جوش بریز. بذار همه با هم پخته بشن. بعد که گوشت پخت، رب تفت‌داده‌شده و سیب‌زمینی رو اضافه کن. در آخر غوره رو اضافه کن و بذار جا بیفته. نوش جان!

مواد اصلی مقدار
گوشت گوسفندی با دنبه ۳۰۰ گرم
نخود و لوبیا از هر کدام ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
سیر ۳ حبه
سیب زمینی ۱ عدد
غوره ۲ قاشق غذاخوری
رب ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
مواد دیگر مقدار
زعفران دم‌کرده ۱ قاشق غذاخوری
روغن ۲ قاشق غذاخوری
آب به مقدار لازم

طرز تهیه آبگوشت غوره و گوجه فرنگی

مرحله ۱: خیس کردن حبوبات

نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن‌ها را عوض کنید تا نفخ آن‌ها برود و راحت‌تر پخته شوند. می‌توانید از لوبیا سفید یا چیتی استفاده کنید.

مرحله ۲: آماده‌سازی گوجه‌فرنگی

گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و پوره کنید یا رنده ریز بزنید. کنار بگذارید تا در مرحله بعد استفاده کنیم.

مرحله ۳: تفت دادن گوشت

داخل قابلمه کمی روغن بریزید. پیاز را ریز خرد کنید و به همراه گوشت و دنبه در قابلمه تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس ادویه‌ها (نمک، فلفل سیاه و زردچوبه) را به گوشت اضافه کنید.

مرحله ۴: اضافه کردن حبوبات و گوجه‌فرنگی

نخود و لوبیا را به قابلمه اضافه کنید. پوره گوجه‌فرنگی و سیر پوست‌کنده را هم اضافه کنید. روی مواد آب جوش بریزید و بگذارید تا گوشت و حبوبات با حرارت کم پخته شوند و کم‌کم روغن بیاندازند.

مرحله ۵: استفاده از زودپز (اختیاری)

برای سهولت و سرعت بیشتر، می‌توانید از زودپز استفاده کنید تا گوشت و حبوبات زودتر پخته شوند.

مرحله ۶: اضافه کردن رب و سیب‌زمینی

وقتی گوشت پخته شد، رب را در یک تابه کمی تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. سپس به همراه سیب‌زمینی پوست‌کنده به آبگوشت اضافه کنید.

مرحله ۷: افزودن غوره

در آخر، غوره را به آبگوشت اضافه کنید. دنبه را با گوشتکوب بکوبید و دوباره به قابلمه برگردانید. بگذارید آبگوشت برای نیم ساعت دیگر بپزد تا جا بیافتد.

مرحله ۸: چشیدن و اضافه کردن نمک

در انتها، آبگوشت را بچشید و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید. بگذارید چند دقیقه دیگر بپزد تا طعم‌ها به خوبی مخلوط شوند.

مرحله ۹: سرو آبگوشت

آبگوشت غوره و گوجه‌فرنگی آماده است. آن را در ظرف‌های مناسب سرو کنید و به همراه نان تازه و سبزی خوردن سرو کنید. نوش جان!

مطالب پربازدید از سراسر وب

  • توت بگ فانتزی طرح دختر؛ 15 ایده خلاقانه برای استفاده روزانه
  • 15 مدل بلوز کژوال انتزاعی برای استایلی هنری و مدرن
  • 15 مدل انگشتر زینتی مروارید دریایی؛ از طرح‌های کلاسیک تا مدرن
  • 15 ایده برای شیک پوشی به سبک آوان مد؛ از روزمره تا مجلسی
  • 15 استایل متفاوت با شلوار واید طرحدار؛ از رسمی تا کژوال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا