دستور آشپزی

طرز تهیه ساندویچ گیاهی با نخود پخته و شوید تازه به روش خانگی

در نهایت

طرز تهیه ساندویچ گیاهی با نخود پخته

سلام! امروز می‌خوایم یه ساندویچ گیاهی با نخود پخته درست کنیم. این ساندویچ خیلی سالم و خوشمزه است و پر از مواد مغذیه. مخصوصا برای اونایی که دنبال یه غذای سبک و گیاهی هستن عالیه. درست کردنش هم خیلی ساده‌ست و مواد اولیه‌ش هم راحت پیدا میشه. بیایید با هم این ساندویچ رو درست کنیم!

برای تهیه ساندویچ گیاهی با نخود پخته، نخودها رو از شب قبل خیس کنید و بپزید. بعدش شوید، پیازچه و خیارشور رو خرد کنید و گردو رو نگینی کنید. نخودهای پخته رو پوره کنید و با سبزیجات و گردو مخلوط کنید. یه سس خوشمزه از مایونز، خردل، ماست موسیر و ادویه‌ها درست کنید و به مواد اضافه کنید. همه رو روی نون تست بمالید و ساندویچ رو یا سرد سرو کنید یا داخل ساندویچ‌ساز بذارید تا گرم و ترد بشه. نوش جان!

ماده اولیه مقدار
نخود پخته ۱ لیوان
شوید تازه ۱ دسته کوچک
پیازچه ۳ ساقه
خیارشور ۳ عدد
گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه
سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق چای‌خوری
ماست موسیر ۱ قاشق غذاخوری
لیموترش ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا به مقدار لازم

طرز تهیه ساندویچ گیاهی با نخود پخته

مرحله ۱: آماده‌سازی نخود

ابتدا نخود را از شب قبل در آب خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود و راحت‌تر پخته شود. آب نخود را چندین بار عوض کنید. سپس نخود را با کمی آب داخل زودپز بریزید و بپزید تا خوب نرم شود. این کار حدوداً ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان می‌برد.

مرحله ۲: خرد کردن مواد سبزیجات

شوید تازه را بشویید و با چاقو ساطوری و ریز کنید. خیارشورها را هم بشویید و رنده ریز بزنید. پیازچه‌ها را نیز بشویید و ریز خرد کنید. همه مواد را کنار بگذارید.

مرحله ۳: آماده‌سازی گردو

گردوها را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. دقت کنید که خیلی ریز نباشند تا هنگام خوردن، طعم و بافت گردو را حس کنید.

مرحله ۴: پوره کردن نخود

نخودهای پخته شده را آبکش کنید و داخل میکسر بریزید تا له و پوره شود. اگر میکسر ندارید، می‌توانید نخودها را با پشت قاشق خوب له کنید تا به حالت پوره درآید.

مرحله ۵: مخلوط کردن مواد

پوره نخود، شوید ساطوری، خیارشور رنده شده، پیازچه خرد شده، و گردوهای خرد شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب مخلوط کنید.

مرحله ۶: آماده‌سازی سس

سس مایونز، سس خردل، ماست موسیر، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را به همراه نصف آب لیموترش در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. سس آماده شده را به مخلوط نخود و سبزیجات اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله ۷: تهیه ساندویچ

مواد مخلوط شده را روی یک برش نان تست بمالید و یک برش نان دیگر روی آن قرار دهید. می‌توانید ساندویچ را به همین صورت سرد سرو کنید یا آن را در ساندویچ‌ساز قرار دهید تا گرم و ترد شود.

مرحله ۸: سرو کردن

ساندویچ گیاهی با نخود پخته آماده سرو است. می‌توانید آن را به همراه سالاد سبزیجات یا چیپس سرو کنید. نوش جان!

مطالب پربازدید از سراسر وب

  • 15 طرح جدید پیراهن پاپیونی مجلسی؛ مدرن و خیره‌کننده باشید
  • به روزترین آینه های دکوراتیو قلب؛ 15 انتخاب برای دکوراسیون شیک
  • جدیدترین سرویس های خواب لاکچری مشکی؛ 15 طرح مدرن و منحصر به فرد
  • جدیدترین حلقه های ازدواج ساده و ظریف؛ 15 طرح مینیمال و زیبا
  • شیک‌ترین انگشتر های مربع هندسی؛ 15 مدل که شما را متمایز می‌کنند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا