دستور آشپزی

طرز تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی: انتخابی عالی برای ناهار یا شام

در نهایت

طرز تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی

سلام دوستان! امروز می‌خوایم یه ساندویچ مرغ مکزیکی خوشمزه درست کنیم که خیلی سریع و ساده آماده میشه. این ساندویچ پر از طعم‌های مختلفه و مواد لازمشم تقریباً همیشه تو یخچال پیدا میشه. باهم بریم سراغ مواد لازم و طرز تهیه‌اش.

برای تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی، ابتدا سینه مرغ رو به صورت نواری برش بزنید و با کره و ادویه تفت بدید. سس مایونز، آب لیمو و آویشن رو مخلوط کنید. قارچ رو تفت بدید، سپس هویج و ذرت بخارپز شده و فلفل دلمه‌ای رو اضافه کنید. مرغ و سس رو اضافه کنید و بذارید ده دقیقه روی حرارت ملایم بمونه. سیب‌زمینی سرخ‌کرده یا چیپس خلالی هم بهش اضافه کنید و داخل نون باگت بذارید. نوش جان!

مواد اصلی برای ۲ نفر مقدار
سینه مرغ ۱ عدد
قارچ تازه ۳۰۰ گرم
سبزیجات آبپز (ذرت و نخود فرنگی) ۱ لیوان سر خالی
فلفل دلمه‌ای رنگی ۱/۲ عدد
کره ۵۰ گرم
سایر مواد مقدار
سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو تازه ۱ عدد یا ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر، آویشن، نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
چیپس خلال یا سیب‌زمینی سرخ‌کرده به مقدار لازم

طرز تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی

مرحله ۱: آماده‌سازی مرغ

ابتدا باید سینه مرغ را از وسط برش بزنید و اگر استخوان دارد، بگیرید و به صورت نواری ریز برش بزنید. کره را داخل تابه بریزید و صبر کنید تا ذوب شود. بعد مرغ‌های برش خورده را اضافه کنید و ادویه‌ها (پودر سیر، آویشن، نمک، فلفل سیاه) را هم بریزید. درب تابه را بگذارید و برای ۱۰ دقیقه زمان دهید تا مرغ‌ها پخته و نرم شوند.

مرحله ۲: تهیه سس

در این فاصله که مرغ در حال پخت است، سس را تهیه کنید. سس مایونز را داخل یک کاسه بریزید. آب لیموی تازه را بگیرید و به همراه کمی آویشن به سس مایونز اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا سس یکدست شود. سپس سس را کنار بگذارید.

مرحله ۳: تفت دادن قارچ

مرغ‌های تفت‌خورده را از تابه خارج کنید و قارچ‌های اسلایس شده را اضافه کنید. داخل تابه تفت دهید تا آب اضافه قارچ کشیده شود و نرم شوند.

مرحله ۴: افزودن سبزیجات

هویج و ذرت بخارپز شده را به قارچ‌های تفت‌خورده اضافه کنید. هویج را پوست بگیرید و به همراه ذرت داخل یک سبد قرار دهید. سبد را روی قابلمه‌ای با کمی آب بگذارید و درب قابلمه را ببندید تا بخارپز شوند. سپس این سبزیجات را به تابه اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله ۵: افزودن فلفل دلمه‌ای

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود. سپس مرغ‌های تفت‌خورده را دوباره به تابه برگردانید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

مرحله ۶: افزودن سس به مواد

سس تهیه شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. درب تابه را بگذارید و برای ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس به خورد مواد برود و طعم‌دار شوند.

مرحله ۷: آماده‌سازی سیب‌زمینی یا چیپس

سیب‌زمینی‌ها را از قبل سرخ کنید یا می‌توانید از چیپس خلالی آماده استفاده کنید.

مرحله ۸: سرو کردن ساندویچ

نان باگت را بردارید و مواد آماده شده را داخل نان قرار دهید. می‌توانید به دلخواه مقداری سیب‌زمینی سرخ‌کرده یا چیپس خلالی داخل ساندویچ بگذارید.

مطالب پربازدید از سراسر وب

  • چگونه با کیف بافت شیک استایلی مجلسی و جذاب داشته باشیم؟ + 15 ایده
  • چگونه با تل کریستالی شیک استایل خود را کامل کنیم؟ + 15 ایده
  • مدل اکستنشن مژه جذاب و طبیعی؛ کلی ایده برای زیباتر شدن چشمان
  • طرز تهیه کباب مرغ کنجدی؛ یک انتخاب عالی برای شام امشب!
  • النگو زنانه براق و آینه ای؛ این مدل ها را تا حالا هیج جا ندیدی!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا