دستور آشپزی

طرز تهیه ساندویچ مرغ تنوری خوشمزه و مجلسی به سبک بیرونی

در نهایت

طرز تهیه ساندویچ مرغ تنوری

طرز تهیه ساندویچ مرغ تنوری خیلی ساده است و یه غذای خوشمزه برای هر زمانی می‌تونه باشه. این ساندویچ با مرغ تنوری خوش‌طعم و مواد تازه تهیه می‌شه که یه ترکیب عالی رو به وجود میاره. می‌تونید این ساندویچ رو توی خونه درست کنید و لذت ببرید. با ما همراه باشید تا قدم به قدم این دستور خوشمزه رو یاد بگیرید.

برای تهیه ساندویچ مرغ تنوری، سینه مرغ رو مکعبی خرد و با پیاز و سیر تفت بدید. ادویه‌ها و فلفل دلمه‌ای رو اضافه کنید و بعد قارچ‌ها رو اسلایس کنید و تفت بدید. سس بشامل درست کنید و نان باگت رو خالی کنید. سس و مخلوط مرغ رو داخل نان بریزید و روی اون پنیر رنده شده بریزید. ساندویچ‌ها رو توی فر بذارید تا پنیر ذوب بشه و نان‌ها ترد بشن. بلافاصله سرو کنید و لذت ببرید!

مواد اصلی مقدار
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
فلفل دلمه‌ای رنگی ۱ عدد
قارچ ۳۰۰ گرم
روغن زیتون ۳ ق غذاخوری
آرد ۲ ق غذاخوری
شیر ۱ پیمانه
سس کچاپ ۱ ق غذاخوری
سس چیلی ۱ ق غذاخوری
پنیر موزارلا رنده شده به مقدار لازم
نان باگت به مقدار لازم
مواد دیگر مقدار
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
آویشن به مقدار لازم
فلفل قرمز به مقدار لازم
ادویه کاری به مقدار لازم

طرز تهیه ساندویچ مرغ تنوری

مرحله ۱: آماده‌سازی مرغ

سینه مرغ رو بدون استخوان کنید و به صورت مکعبی ریز خرد کنید. خوب بشورید و کنار بگذارید.

مرحله ۲: تفت دادن پیاز و سیر

پیاز رو پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. کمی روغن توی تابه بریزید و پیاز رو تفت بدید تا سبک و شیشه‌ای بشه. بعد، سیر رو رنده کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا بوی سیر بلند بشه.

مرحله ۳: اضافه کردن مرغ و ادویه‌ها

سینه مرغ رو به همراه تمام ادویه‌ها و کمی نمک به پیاز و سیر اضافه کنید. خوب تفت بدید تا مرغ‌ها تغییر رنگ بدن.

مرحله ۴: تفت دادن فلفل

دلمه‌ای فلفل دلمه‌ای رنگی رو خرد کنید و به مرغ اضافه کنید. تفت بدید تا کمی نرم بشه.

مرحله ۵: آماده‌سازی قارچ

قارچ‌ها رو بشورید و با دستمال خشک کنید. بعد اسلایس کنید. برای اینکه رنگ قارچ‌ها سیاه نشه، می‌تونید کمی آبلیمو (حدود ۱ قاشق غذاخوری) روی اون‌ها بریزید. بعد به مخلوط مرغ و فلفل دلمه‌ای اضافه کنید و تفت بدید تا آب قارچ کشیده بشه. این مخلوط رو از روی حرارت بردارید.

مرحله ۶: تهیه سس بشامل

روغن رو داخل تابه بریزید و آرد اضافه کنید. خوب تفت بدید تا بوی خامی آرد از بین بره. بعد سس کچاپ و سس تای رو اضافه کنید و هم بزنید. شیر هم دمای محیط رو کم‌کم اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله‌های آرد باز بشه و سس غلیظ بشه. در انتها کمی نمک و آویشن به سس بزنید و از روی حرارت بردارید.

مرحله ۷: آماده‌سازی نان

باگت سر نان باگت رو کمی برش بزنید و داخلش رو کمی خالی کنید. کف نان سس بشامل بریزید.

مرحله ۸: پر کردن نان

با مواد مرغ مایه مرغ و سبزیجات رو داخل نان باگت بریزید. روی اون کمی پنیر رنده شده بریزید.

مرحله ۹: پخت نهایی

در فر ساندویچ‌ها رو توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار بدید تا پنیر ذوب بشه و نان‌ها کمی ترد بشن.

مرحله ۱۰: سرو کردن

ساندویچ‌ها رو از فر خارج کنید و بلافاصله سرو کنید. می‌تونید با سس کچاپ یا چیلی بیشتر سرو کنید. نوش جان!

مطالب پربازدید از سراسر وب

  • انواع گلدان شیشه‌ای جدید و شیک | کلی ایده برای جذاب تر شدن دکوراسیون منزل
  • مدل لیوان شربت خوری طرح جدید | مدل های شیک و زیبا برای کدبانوها
  • مدل تخت خواب فانتزی بچه گانه | جدیدترین مدل های جذاب و کیوت
  • النگو طلا مدل آینه ای با طرح های ساده و لوکس برای بانوان مجلسی پوش
  • مدل پیراهن کوتاه مجلسی فوق العاده شیک مناسب مراسم ها و مهمونی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا