طرز تهیه کیک هات چاکلت کافی شاپی خاص و خوشمزه

کیک هات چاکلت کافی شاپی از کیک های کافی شاپی عالی و خوشمزه و یکی از کیک های شکلاتی لذیذ و خوشمزه! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه کیک هات چاکلت کافی شاپی
- تخم مرغ ۴ عدد
- شیر یا آب ۲۵۰ گرم (حدود ۱ لیوان)
- شکر ۲۲۰ گرم (حدود ۱ لیوان)
- روغن مایع ۱۲۰ گرم (حدود نصف لیوان)
- پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
- هات چاکلت ۱ بسته
- آرد سفید ۳۰۰ گرم (حدود ۲ لیوان)
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر ۵ گرم (حدود ۱ قاشق مرباخوری)
مواد لازم برای گاناش
- خامه صبحانه یا قنادی ۱۰۰ گرم
- شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
طرز تهیه کیک هات چاکلت کافی شاپی
برای شروع ابتدا پودر هات چاکلت رو با شیر گرم (و یا می تونید از آب گرم هم استفاده کنید) حل کردم و کنار گذاشتم.
تخم مرغ و شکر رو با همزن ۵ دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . دورگیری کردم و وانیل ریختم.
پودر کاکائو (بهتره از کاکایو رنگ تیره استفاده کنید) رو با روغن مایع ترکیب کردم و اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم.
ترکیب شیر و هات چاکلت رو هم ریختم و در حد مخلوط شدن ترکیب کردم.
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و این ترکیب رو ۳ بار الک کردم و کم کم داخل موادم ریختم و در حد مخلوط شدن ترکیب کردم.
قالب من میان تهی به قطر ۲۵ سانت هستش. برای چرب کردن از ارده استفاده کردم. می تونید از روغن جدا کننده هم استفاده کنید. مایه کیک رو ریختم و یکدست کردم.
در فر که از یک ربع قبل گرم شده (فر برقی ۱۷۰ درجه ،فر گازی ۱۸۰ درجه)، طبقه وسط، حدود ۴۵ الی ۵۰ دقیقه قرار دادم. با خلال دندون پخت چک بشه. دمای فرها فرق داره حتما چک کنید.
بدون فر هم می تونید در فر دست ساز و یا داخل تابه دوطرفه روی گاز هم میشه.
کمی که از دما افتاد از قالب بیرون آوردم و روی توری گذاشتم تا خنک بشه.
برای رویه هم گاناش شکلاتی درست کردم که ترکیب جذابی با این کیک میشه و حسابی خوش طعم.
گاناش هم که این جا از ترکیب مساوی خامه و شکلات استفاده کردم. ۱۰۰ گرم خامه صبحانه یا قنادی رو روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم تا گرم بشه و بعد ۱۰۰ گرم شکلات خرد شده ریختم و روی حرارت غیر مستقیم ترکیب کردم تا یکدست بشه. گذاشتم کمی از دما بیفته و روی کیک ریختم.