طرز تهیه مرغ کره ای رستورانی خوشمزه با طعم متفاوت

مرغ کره ای رو امتحان کردید؟ یعنی هرچی ازخوشمزگیش بگم کم گفتم! طعم جدید همه پسند جزو منوهای گرون رستوران ها رو توخونه درست کنید و در کنار خانواده لذت ببرید. فقط یه کم داخل سس این مرغ دست بردم برای سلیقه درنوع سسش که تو فیلم میبینید جای سویا سس از سرکه بالزامیک و رب گوجه فرنگی استفاده کردم.
مواد لازم برای تهیه مرغ کره ای رستورانی
- مرغ یک کیلو تا دو کیلو برای پنج الی شش نفر میتونه بال مرغ باشه یا سینه مرغ خرد شده
- دو تا تخم مرغ
- یک و نیم لیوان آب ولرم
- یک لیوان و نیم آرد
- نصف لیوان نشاسته ذرت
- ادویه ها (پودر سیر من نزدم چون تو سسش داره جاش پودر زنجبیل زدم سبزی خشک معطر سلیقه ای زدم فلفل سیاه و زردچوبه و نمک زدم چون آلرژی دارم ادویه های تندش رو حذف کردم. شما میتونید پاپریکا پودر سیر نمک فلفل سیاه و قرمز رو ازهرکدوم به مقدار لازم اضافه کنید.)
طرز تهیه مرغ کره ای رستورانی
برای سس این مرغ خوشمزه چهارقاشق پر سس کچاب چهارقاشق پر سس تند دوقاشق غذاخوری سرکه بالزامیک یا سویا سس که تو دستور اصلی سویا سس هست و در سوپرمارکت ها با هر برندی موجوده حتی کره ایش.
من جای سویا سس سرکه بالزامیک و رب گوجه سه قاشق غذاخوری اضافه کردم.
یک قاشق غذاخوری کره یک قاشق غذاخوری عسل یک قاشق مرباخوری سیر
مواد رو به خورد مرغ بدید استراحت بدید بزارید یخچال استراحت داده بشه طعمش به خورد هم بره بعد درروغن داغ مخصوص سرخ کردنی سرخ کنید مراقب باشید نسوزه بعد در سس ازقبل آماده شده مخلوط کنید کنجد بپاشید نوش جان کنید.