طرز تهیه کوکی بلک فارست کافی شاپی خوشمزه و متفاوت

کوکی بلک فارست یه کوکی خوشمزه و شیک و متفاوته که اگه به پخت کوکی تو خونه علاقه دارید پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید.
مواد لازم برای تهیه کوکی بلک فارست
- آرد ۱۵۰ گرم
- کره ۱۱۰ گرم
- تخم مرغ یک عدد
- شکلات تلخ ۱۲۰ گرم
- شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم (من از شکر قهوه ای انگلیسی استفاده کردم)
- پودر کاکائو ۲۵ گرم
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
- نمک یک هشتم قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
طرز تهیه کوکی بلک فارست کافی شاپی
کره هم دمای محیط و شکر قهوه ای رو به مدت 3 تا 5 دقیقه با همزن می زنیم تا بافتش نرم و لطیف بشه.
سپس تخم مرغ و وانیل رو هم اضافه می کنبم و به مدت 1 دقیقه با همزن می زنیم.
شکلات تخته ای رو روی بخار کتری می ذاریم و وقتی خنک شد به مواد اضافه می کنبم و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن می زنیم.
آرد، بیکینگ پودر، پودر کاکائو و نمک رو به هم مخلوط می کنبم و طی دو مرحله با الک به مواد اضافه می کنبم و با لیسک هم می زنیم تا همه آرد به خورد مواد بره. خمیر این کوکی خمیر شلی هست و با ید حداقل دو ساعت داخل یخچال استراحت کنه.
بعد از دو ساعت خمیر رو به گلوله های 40 تا 60 گرمی تقسیم می کنیم و دوباره گلوله ها رو به مدت نیم ساعت داخل یخچال می ذاریم تا خنک بشه.
سپس گلوله ها رو با فاصله کف سینی فر که کاغذ تفلون پهن کردیم می چینیم و به مدت 10 تا 12 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد می پزیم.
نکات مهم
حتما باید از کره هم دمای محیط استفاده کنید و منظور از کره به دمای محیط رسیده کره ذوب شده نیست و کره ای هست که تو دمای محیط نرم شده باشه.
چون بیس اصلی خمیر مون از کره هست این خمیر نسبت به خمیر کوکی های دیگه یکم شل تره و باید حداقل دو ساعت داخل یخچال یا یک ساعت داخل فریزر استراحت کنه.
سعی کنید در حین گلوله کردن خمیر رو خیلی داخل دستتون نگه ندارید چون باعث میشه خمیر گرم بشه و گرم بودن خمیر باعث وا رفتن کوکی در حین پخت میشه و چون ممکنه خمیر حین گلوله کردن گرم شده باشه مجدد اون رو به مدت نیم ساعت داخل یخچال یا ۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار بدید.
داخل سینی فر رو ورق تفلون یا کاغذ روغنی بندازید و گلوله ها رو با فاصله از هم بچینید و دقت کنید فاصله گلوله های خمیر به اندازه کافی باشه تا در حین پخت به هم نچسبن.
فر رو از یک ربع قبل استفاده گرم کنید.
سینی رو داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه بذارید.
بعد اینکه کوکی ها خنک شد به راحتی از ورق تفلون جداشون کنید.