دستور آشپزی

طرز تهیه فاهیتا میگو با روش ساده و سریع برای مهمانی‌های فامیلی

در نهایت

طرز تهیه فاهیتا میگو

فاهیتا میگو خیلی راحت و خوشمزه‌ است و می‌تونی توی خونه درستش کنی. با مواد ساده و کمی زمان، می‌تونی یه غذای خوش‌طعم و سالم داشته باشی. این فاهیتا میگو برای مهمونی‌ها یا یه شام راحت تو خونه فوق‌العاده است. حالا بریم سراغ مواد لازم و مراحل تهیه.

برای تهیه فاهیتا میگو، میگوها رو با ادویه‌ها و آب لیمو مزه‌دار کن و بعد از نیم ساعت توی تابه تفت بده. پیاز و فلفل دلمه‌ای رو هم تفت بده و با میگوها مخلوط کن. نان تورتیلا رو با سس مایونز و مخلوط میگو پر کن و به دلخواه با آب لیمو و گشنیز سرو کن. نوش جان!

مواد لازم برای ۲ نفر مقدار
میگو پاک شده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی ۳ عدد
پودر پاپریکا ۱ قاشق چای‌خوری
آویشن ۱ قاشق چای‌خوری
پودر چیلی ۱/۲ قاشق چای‌خوری
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای‌خوری
پودر پیاز ۱/۲ قاشق چای‌خوری
آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه فاهیتا میگو

مرحله ۱: آماده‌سازی میگو

میگوها رو بشور و خشک کن. توی یه کاسه بزرگ، میگوها رو با روغن زیتون، آب لیموترش تازه، پودر پاپریکا، آویشن، پودر چیلی، پودر سیر، پودر پیاز و کمی نمک مخلوط کن. خوب هم بزن تا میگوها به ادویه‌ها آغشته بشن. بعد بذار ۳۰ دقیقه تو یخچال بمونن تا مزه‌دار بشن.

مرحله ۲: پختن میگو

بعد از گذشت نیم ساعت، یه تابه رو روی حرارت بذار و کمی روغن بریز تا گرم بشه. میگوها رو توی تابه بریز و روی حرارت متوسط به مدت ۷ دقیقه تفت بده تا پخته بشن. دقت کن زیاد تفت نخورن چون سفت و لاستیکی می‌شن.

مرحله ۳: کنار گذاشتن میگوها

میگوهای پخته‌شده رو از تابه خارج کن و کنار بذار. حالا نوبت سبزیجاته.

مرحله ۴: آماده‌سازی پیاز

پیاز رو پوست بگیر و به صورت خلالی ریز خرد کن. توی همون تابه قبلی، پیازها رو تفت بده تا سبک و شیشه‌ای بشن.

مرحله ۵: اضافه کردن فلفل دلمه‌ای

فلفل دلمه‌ای‌های رنگی رو بشور و به صورت خلالی یا مکعبی خرد کن. به پیازها اضافه کن و کمی تفت بده تا نرم بشن.

مرحله ۶: اضافه کردن میگو

میگوهای پخته‌شده رو به تابه برگردون و با پیاز و فلفل دلمه‌ای‌ها مخلوط کن. مواد رو خوب هم بزن تا یکدست بشن.

مرحله ۷: آماده‌سازی نان

نان تورتیلا یا نان دلخواهت رو آماده کن. کمی سس مایونز روی نان بزن و مخلوط فاهیتا میگو رو روش بریز.

مرحله ۸: سرو فاهیتا

به دلخواه کمی آب لیمو و گشنیز یا جعفری خرد شده روی فاهیتاها بریز و به صورت لقمه در بیار و سرو کن. نوش جان!

مطالب پربازدید از سراسر وب

  • طرز تهیه پای مرغ + رازهای خوشمزه‌ترین پای مرغ که باید بدانید!
  • مانتو کوتاه زنانه سفید شیک و جذاب؛ برای خانم های ساده پسند و شیک پوش
  • مدل میکاپ صورت عروس لاکچری؛ مدل ها و ایده های جدید و خفن
  • ست تی شرت آستین کوتاه و شلوارک پسرانه با طرح های جدید
  • مدل کت کوتاه جین؛ این لباس ها شما رو تو هر مجلسی جذاب میکنن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا