کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک با پوست لیمو ترش (کیک لیمو ترش)

آشپز مگ

کیک لیمو ترش یا کیک با پوست لیمو ترش معرکه ترین کیک صبحانه! نگم از عطر و طعمش! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه کیک با پوست لیمو ترش (کیک لیمو ترش)

  • کره به دمای محیط رسیده ۱۲۰ گرم
  • شکر ۲۰۰ گرم (۱ پیمانه)
  • تخم مرغ به دمای محیط رسیده ۳ عدد
  • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری استاندارد
  • زست لیمو ترش ۱ قاشق چایخوری
  • آرد سه صفر ۲۵۰ گرم (۲ پیمانه)
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری استاندارد (۵ گرم)
  • شیر به دمای محیط رسیده ۱۰۰ گرم (حدود نصف پیمانه)
  • آب لیمو ترش ۳ قاشق چایخوری استاندارد

دستور تهیه کیک با پوست لیمو ترش (کیک لیمو ترش)

کره را از یخچال خارج و مدام با انگشت چک کنید، بلافاصله تا کره منعطف شد، شروع به همزدن کنید، اگر کره گرم و شل شود کیک خراب می‌شود.

برای طعم لیموی قوی تر میتوانید ۲ قاشق چایخوری استاندارد زست لیمو اضافه کنید.

قسمت سفید رنگ پوست لیمو را رنده نکنید چون باعث تلخ شدن کیک می‌شود.

کره و شکر را ۳ تا ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و کرمی شود و حتما بین کار یکی دو بار کاسه را دور گیری کنید تا همه قسمت‌های کره به صورت یکنواخت همزده شود و بوی کره در کیک غالب نشود.

خوب همزدن کره و شکر در این مرحله باعث ایجاد بافت اسفنجی در کیک می‌شود.

سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و هر کدام را حتما یک دقیقه هم بزنید.

خوب هم زدن هر کدام از تخم مرغ ها باعث پف بهتر کیک می‌شود.

به همراه تخم مرغ آخر، وانیل و زست لیمو را اضافه و یک دقیقه هم بزنید.

آبلیمو ترش و شیر را هم اضافه و در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.

کاسه را دور گیری کنید و کل مواد خشک را یکباره اضافه و فقط در حد ۱۰ شماره نه بیشتر، با دور کند همزن در یک جهت مواد را مخلوط کنید و بعد اگر لازم بود یکی دو بار با لیسک مایه را آرام و دورانی زیر و رو کنید.

زیاد هم نزنید وگرنه کیک پف نمیکند و سفت می‌شود.

مایه را در قالب ۱۰*۲۵ سانت که کف آن کاغذ انداختید بریزید و سطحش را صاف و اگر مایل بودید با کارد چرب روی مایه کیک خط بیندازید و بلافاصله قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه بگذارید به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود بپزید.

دمای فر برقی و توستر بیست درجه کمتر از دستور تنظیم شود.

بعد از پخت قالب را روی پنجره خنک کننده بذارید ،بعد از خنک شدن کیک داخل قالب، آن را از قالب خارج کنید و برش بزنید.

با حذف زست لیمو و آبلیمو میتوانید این کیک را ساده و وانیلی بپزید.

کیک در ظرف دربسته خارج از یخچال ۱ هفته ماندگاری دارد و نرم و تازه باقی می‌ماند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا