اخبار اجتماعی

تحلیل ها و توصیه های انتخاباتی یک جامعه شناس مطرح خطاب به کاندیداها؛ این کارها و این حرفها شما را رئیس جمهور می کند!

یک جامعه شناس معتقد است که مناظره‌های ریاست جمهوری می‌تواند میلیون رای را از سبد نامزد‌ها جابجا کند.

خبرگزاری تابناک

تابناک- روز گذشته بود که اسامی نهایی تایید صلاحیت شدگان انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم اعلام شد، ساعاتی پس از اعلام اسامی نهایی، تاریخ و ساعت مناظره‌های انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ نیز مشخص شد.

براین اساس، پنج مناظره انتخابات ریاست جمهوری در تاریخ‌های دوشنبه ۲۸ خرداد، پنج‌شنبه ۳۱ خرداد، جمعه ۱ تیر، دوشنبه ۴ تیر و سه‌شنبه ۵ تیر از ساعت ۱۶:۰۰ تا ۲۱:۰۰ برگزار خواهد شد.

تفاوت عمده انتخابات پیش‌رو با دوره‌های قبل

تقی آزادارمکی جامعه شناس و استاد دانشگاه تهران در خصوص اهمیت مناظره‌های این دوره ریاست جمهوری به تابناک می‌گوید: این انتخابات یک تفاوت عمده با دوره‌های قبل دارد آن هم این است که رییس جمهور قبلی غایب است.

نامزد‌ها اینگونه می‌توانند اعتراضات پنهان را مدیریت کنند

این جامعه شناس با اشاره به برخی اعتراضات پنهان در مورد وضعیت اقتصادی عنوان کرد: نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری در صورت نقد دولت سیزدهم و بررسی برخی مسائل چند دهه اخیر می‌توانند در انتخابات پیش رو آرا معترضین را کسب کنند.

چند پیشنهاد برای موفقیت در مناظر‌ه‌های ۱۴۰۳

ارمکی همچنین به شش نامزد ریاست جمهوری توصیه کرد در مناظرات از طرح مسائل حاشیه‌ای پرهیز کنند و ادامه داد: نامزد‌ها با پرداختن به مسائل اصلی کشور (از جمله اشتغال و …) می‌توانند این مناظر‌ه‌ها را با موفقیت پشت سر بگذرانند.

تاثیر ۳۰ درصدی مناظره‌ها در انتخابات 

این جامعه شناس معتقد است که مناظره‌های این دوره ریاست جمهوری تعیین کننده خواهد بود و عنوان کرد: مناظره‌های چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری می‌تواند، حداقل ۳۰ درصد در میزان و نتایج انتخابات تاثیرگذار باشد.

تحلیل یک جامعه شناس از مناظره‌های ریاست جمهوری/ کاندیدا با انجام این توصیه‌ها می‌توانند رئیس جمهور شوند

چرا مناظره در ایران مهم است؟ 

استاد دانشگاه تهران ادامه می‌دهد: جامعه ما مدرنیته احساسی و عاطفی است و در جامعه‌ای با این ویژگی، حادثه‌ها در لحظه شکل می‌گیرند نه طی یک فرایند طولانی، به همین خاطر مناظره‌ها می‌تواند تغییرات میلیونی در نتیجه انتخابات ایجاد کند.

او البته معتقد است که فارغ از ویژگی‌های فوق الذکر فقدان حضور احزاب در ایران باعث شده لحظات تعیین کننده باشند.

این جامعه شناس با هشدار نسبت به تکرار مناظره‌های تلخ سال ۱۳۸۸، معتقد است در صورت اینکه کاندیدا بخواهند به همدیگر افترا بزنند ممکن است مناظره‌های سال ۸۸ تکرار و هیجان اجتماعی در جامعه ایجاد شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا