طرز تهیه حلوای شیر کاراملی فوق العاده خوشمزه

حلوای شیر کاراملی یه حلوای خوشمزه و متفاوته! این حلوا با شیر درست میشه، طعمی سوهان طور داره! خیلی لذیذه و پیشنهاد می کنم حتما درست کنید.
مواد لازم برای تهیه حلوای شیر کاراملی
- آرد قنادی یا سنگک ۱ لیوان
- شیر نصف لیوان
- روغن نصف لیوان
مواد لازم برای شهد
- شکر ۱ لیوان
- شیر ۱ لیوان
- گلاب ۱/۲ لیوان
- زعفرون دم کرده
طرز تهیه حلوای شیر کاراملی
قبل از هر کاری شهد رو آماده میکنیم.
شکر و شیر رو بریزید داخل ظرف و بذارید روی حرارت و هم بزنید لازم نیس شیر بجوشه همین که شکر حل بشه کافیه.
لحظه آخر، گلاب و زعفرون رو هم اضافه کنید تا عطر و بوشون داخل شیره بمونه.
حالا آرد رو داخل ظرف الک کنید و شروع کنید با حرارت متوسط آرد رو تفت بدید.
رنگ انتهایی حلوا به سلیقه شما و مقداری که آرد رو تفت میدید بستگی داره هرچقدر آردتون بیشتر سرخ بشه حلواتون تیره تر خواهد بود.
من حدود نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه تفت دادم، بعد ترکیب شیر و روغن رو به آردتون اضافه کنید و خوب هم بزنید تا جایی که شیر کاملا تبخیر بشه و آردتون حسابی سرخ بشه و حالت کاراملی به خودش بگیره.
اینجا دیگه نوبت ریختن شهد هست.
شیره رو توی سه مرحله و با ملاقه هربار اضافه کنید و موادتون رو خوب هم بزنید شهد که به خورد مواد آردیتون رفت دوباره شهد اضافه کنید و هم بزنید.
در آخر برای عطر و بوی بهتر حلواتون ۵۰ تا ۱۰۰ گرم کره به دلخواه میتونید اضافه کنید.
برای این حلوا خیلی هم لازم نیست خامی آردتون گرفته بشه، بنابراین میتونید زیاد تفت ندید، ولی من چون دوس ندارم رنگ حلوام زیاد روشن باشه. من با تفت بیشتر میپسندم.