طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی فوق العاده خوشمزه

مارمالاد توت فرنگی یه مارمالاد خوش رنگ و شیرین و خوشمزه! بریم برای یه مارمالاد فرداعلاء!
مواد لازم برای تهیه مارمالاد توت فرنگی
- توت فرنگی نیم کیلو
- شکر نیم کیلو
- آب لیموی تازه ۱ قاشق مربا خوری یا جوهر لیمو ۱/۴ قاشق چای خوری
به ازای هر کیلو توت فرنگی همون مقدار هم شکر استفاده کنید.
طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی
کلاهک ها توت هارو جدا کنید و خوب بشورید.
بریزیدشون داخل مخلوط کن، میکسر، غذاساز یا هر وسیله ای که دارید و پوره شون کنید.
شکر رو بریزید روش و هم بزنید تا حدودی شکر حل بشه.
حالا بریزید داخل ظرف مناسب و بذارید روی شعله.
دقت کنید شعله رو خیلی کم نکنید چون اینجوری مدت زمان پختتون طولانی تر میشه و مارمالادتون تیره، با حرارت متوسط نا انتهای پخت پیش برید.
هر از گاهی هم بزنید تا ته نگیره، کف های روشو حتما جدا کنید تا مارمالاد خوشرنگتر و شفاف تری داشته باشین.
دقایق پایانی آبلیمو رو اضافه کنید تا بعد مارمالادتون شکرک نزنه و سفت نشه.
تا زمانی روی شعله نگه دارید که حبابهای بزرگ ببینید.
اون موقع ست که مارمالادتون آماده ست، درنظر داشته باشید که مارمالاد بعد از سرد شدن سفت تر میشه.
روی ظرف رو با دستمال تمیز بپوشونید.
چند ساعت یا یه شب تا صبح تو دمای اتاق بمونه و بعد داخل ظرف های شیشه ای خشک بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید.
علاوه بر وعده صبحانه، برای انواع کیک، دسر و انواع شیرینی هم کلی کاربرد داره.
دوستان توت فرنگی خودش تا حدودی بافت ژلاتینی داره بنابراین نیازی به اضافه کردن ژلاتین نیست.
من دوس نداشتم مارمالادم خیلی پوره و له باشه واسه همین با دستگاه دستی توتهامو پوره کردم.