کیک و شیرینی

طرز تهیه بیسکوئیت بادامی ساده و خوشمزه و متفاوت

آشپز مگ

بیسکوئیت بادامی یه بیسکوئیت خونگی ساده و سالم و خوشمزه با طعمی جدید و متفاوت که به امتحانش واقعا می ارزه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه بیسکوئیت بادامی

  • آرد ۲۵۰ گرم
  • شکر ۱۰۰ گرم
  • نمک یک پنس
  • بکینگ پودر ۴ گرم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • کره ۳۰ گرم
  • رنده پوست لیمو نصف یک لیمو
  • اسانس بادام یک چهارم قاشق چایخوری
  • بادام ۱۰۰ گرم

طرز تهیه بیسکوئیت بادامی

برای شروع ابتدا بادام ها را درون سینی فر به مدت ۵ تا ۸ دقیقه درون فر با دمای ۱۷۰ قرار دهید تا کمی برشته شود، بعد کنار بگذارید.

در ظرفی آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. رنده پوست لیمو، دوعدد تخم مرغ همزده، کره و اسانس بادام را به مواد خشک اضافه و خوب هم بزنید.

سپس به خوبی مواد را ورز دهید. روی صفحه آرد پاشی شده خمیر را باز کرده و بادامها را روی خمیر بریزید.

خمیر را ببندید و مجددا شروع به ورز دادن کنید. خمیر را به دوقسمت مساوی تقسیم کنید. خمیر ها را به شکل باگت در آورید و بر روی سینی فر که چرب کردید قرار دهید.

سینی را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید سپس سینی فر را خارج کرده و بعد از ۱۰ دقیقه خنک شدن خمیر پخته تان را از سینی خارج کرده و به روی تخته چوبی منتقل کنید.

به وسیله چاقو خمیر برشته نانی شکل خود را ببرید و برشها را مجددا روی سینی قرار دهید و درون فر به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا کاملا پخته شوند. سپس از فر خارج کنید. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا