دستور آشپزی

طرز تهیه مربای بهار نارنج ساده خوش عطر خوش رنگ خوشمزه

آشپز مگ

مربای بهار نارنج خاص ترين مرباي فصل بهار همين مرباي بهارنارنجه! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه مربای بهار نارنج ساده

  • بهارنارنج نيم كيلو
  • شكر يك و نيم كيلو
  • آب ٣ ليوان
  • آب ليموترش تازه ٣ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم كرده در صورت تمايل كمي (اگر هم حذف بشه هيچ مشكلي نيست.)

طرز تهیه مربای بهار نارنج ساده

برای شروع ابتدا گلبرگ هاي شكوفه بهارنارنج و از پرچم گل جداكنيد و تميز بشوريد تا كاملا خاكش بره بعد بريزيد داخل ظرفي كه آب سرد ريختيد و ٢٤ا لي٣٠ ساعت اجازه بديد داخل آب بمونه و تو اين مدت چندين مرتبه آبش و عوض كنيد.

بعد از ٣٠ ساعت آب كشي كنيد و بزاريد يه گوشه تا آبش بره.

داخل قابلمه آب بريزيد و بزاريد به جوش بياد،همينكه جوش اومد گلبرگ هارو بهش اضافه كنيد و ١٠دقيقه بزاريد بجوشه و بعد آب كشي كنيد.

اين كار و سه مرتبه اانجام بديد و بار سوم گلبرگ هارو بريزيد داخل ظرفي كه از آب و يخ پر كرديد و اجازه بديد ٣ ساعت بمونه و بعد آبكشي كنيد.

حالا داخل قابلمه آب و شكر بريزيد و بزاريد تا بجوش بياد و كمي به قوام بياد بعد گلبرگ هارو بهش اضافه كنيد و ٢ تا ٣ ساعت با حرارت كم اجازه بديد بجوشه و آماده شه.

اواخر پخت بهش در صورت دلخواه زعفران دمكرده اضافه كنيد و ١٠ دقيقه اخر هم آب ليموترش تازه رو اضافه كنيد تا شكرك نزنه.

اجازه بديد مربا داخل همون قابلمه اي كه پخته شده كاملا سرد بشه بعد داخل يك شيشه خشك و تميز بريزيد.

يادتون نره در تمامي مراحل پخت اين مربا درب قابلمه تون و بايد بزاريد تا رنگ مربا طلايي و خوش رنگ بشه.

اگر ميخوايد از اين مربا شربت بگيريد كمي آبش و بيشتر بريزيد و آخراي پخت آب شهد اضافه رو از مربا جدا كنيد بزاريد جدا به قوام بياد.

اجازه نديد مربا زبادي بجوشه، كمي رقيق از روي حرارت برداريد،چون بعد از پخت خيلي غليظ ميشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا