طرز تهیه کیک پسته با خامه کافی شاپی و خوشمزه

کیک پسته با خامه کافی شاپی یه کیک فوق العاده ی پسته ای، با تمام نکات لازم. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه کیک پسته با خامه کافی شاپی
- پودر پسته 100 گرم
- آرد همه منظوره 260 گرم
- بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
- جوش شیرین یک دوم قاشق چایخوری
- نمک سه چهارم قاشق چایخوری
- باترمیلک 240 گرم (جایگزین: ماست) هم دمای محیط
- وانیل مایع دو قاشق چایخوری
- کره 180 گرم، همدمای محیط
- روغن مایع گیاهی 65 گرم
- شکر سفید 330 گرم
- تخم مرغ 4 عدد بزرگ، هم دمای محیط
برای روی کار
- شیر یا شیر پسته برای مرطوب کردن کیک
- خامه قنادی 200 گرم
- شکر به مقدار دلخواه
- پودر پسته برای تزیین و درصورت دلخواه برای ترکیب با خامه حدود 70 گرم
دستور پخت کیک پسته با خامه کافی شاپی
برای شروع ابتدا فر رو با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن میکنیم و کف قالب مستطیلی با ابعاد 20 در 30 رو کاغذ روغنی انداخته و آماده میکنیم.
آرد همه منظوره، پودر پسته، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو با مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم.
توی یک ظرف دیگه باترمیلک و وانیل رو باهم مخلوط میکنم و کنار میگذاریم.
حالا توی یک کاسه بزرگ یا کاسه همزن،کره و شکر رو با سرعت متوسط همزن برقی حدود سه دقیقه بهم میزنیم و بعد روغن مایع رو اضافه میکنیم با سرعت پایین به هم زدن ادامه میدیم تا مایه یکدست بشه.
سپس هر چهار تخم مرغ رو به صورت همزمان به مایه ی کیک اضافه و تا یکدست شدن مواد مخلوط میکنیم.
در همین حال، ابتدا حدود یک سوم ترکیب مواد خشک (آرد و …) و یک دوم باترمیلک و وانیل رو به مایه ی کیک اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدیم. به همین ترتیب یک سوم مواد خشک، باقیمانده ی ترکیب باترمیلک و درنهایت یک سوم آخر مواد خشک رو اضافه میکنم. و بهم میزنیم تا یکدست بشه.
بعد هم به قالب منتقل میکنیم و توی فر از قبل گرم شده به مدت 35 تا 40 دقیقه میپزیم، تست سیخ چوبی فراموش نشه.
بعد از پخت اجازه بدید کیک ده دقیقه در دمای محیط باشه و بعد ادن رو به آرامی از قالب جدا کنید و اجازه بدید کاملا خنک بشه.
بعد از خنک شدن روی کیک رو باچنگال سوراخ بزنید و با شیر معمولی یا شیر پسته(برای داشتن طعم قوی تر) مرطوب کنید.
بعد هم خامه فرم گرفته رو روی کیک بکشید و با پودر پسته تزئین کنید. میتونید برای گرفتن طعم بیشتر پسته، به خامه هم پودر پسته بزنید. ولی دقت کنید که اول خامه فرم بگیره و بعد به آرامی پودر بسته یا پسته های خرد شده بهش اضافه کنید و مخلوط کنید.