طرز تهیه مینی برگر خانگی با گوشت چرخ کره

مینی همبرگر با خمیر پیراشکی! با یه دستور خوشمزه و جذاب اومدم پیشتون. روزی که این مینی همبرگرهای گوگولی رو اولین بار درستش کردم فکر نمی کردم انقدر تو خونمون طرفدار پیدا کنه! لقمه های کوچولویی که به شدت مورد توجه همه اعضای خونواده به خصوص بچه ها قرار می گیره! پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید. من این بار نون این مینی همبرگرها رو با خمیر پیراشکی درست کردم و از نتیجه اش کاملا راضی بودم.
مواد لازم برای تهیه مینی برگر خانگی
مواد لازم برای خمیر پیراشکی
- آرد ۳ لیوان دسته دار فرانسوی
- شکر ۱ قاشق چای خوری
- نمک ۱ قاشق چای خوری
- بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- خمیرمایه ۱ و نیم قاشق چای خوری
- آب ولرم ۱ لیوان
- روغن زیتون ۱/۲ لیوان
- پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
- جعفری خشک ۱ قاشق چای خوری
مواد لازم برای میان خمیر
- گوشت چرخ کرده
- نمک و فلفل
- پودرسیر
- پودر پاپریکا
- پنیر ورقه ای چدار
- ژامبون
طرز تهیه مینی برگر خانگی با گوشت چرخ کره
طرزتهیه خمیر نان: خمیر مایه و نمک و شکر و بکینگ پودر و روغن زیتون و آب ولرم را باهم در ظرفی ریخته و هم می زنیم و در ظرف را می پوشانیم و به مدت ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم تا خمیر مایه فعال شود و پف کند.
بعد آرد را در کاسه بزرگی الک کرده و محلول خمیر مایه آماده را به آرد افزوده و هم زده و کمی ورز می دهیم تا چسبندگیش از بین برود.
بعد خمیر را به شکل توپ بزرگی درآورده و در کاسه ای گذاشته که ترجیحا نور نبیند مثل کاسه استیل و رویش سلفون کشیده و یک پارچه تمیز هم روی آن انداخته که از بالا هم نور نبیند و نیم ساعت در محیط آشپزخانه استراحت می دهیم.
بعد از نیم ساعت خمیر آماده است خیلی خمیر خوش دستیه و آماده پر کردن هر موادی به دلخواهتونه.
حالا همبرگرهای کوچولومون رو آماده می کنیم: گوشت چرخی رو با ادویه ها مخلوط می کنیم و ورز می دهیم و همبرگرهای خیلی کوچولویی درست می کنیم و تو کمی روغن سرخشون می کنیم.
حالا از خمیرمون که آماده شده گلوله هایی به اندازه یه گردو برمی داریم و تو دستمون پهنش می کنیم و تو خمیر یه تکه پنیر ورقه ای که مربعی به اندازه همبرگرهام بریدم گذاشتم روی اون یه تکه ژامبون هم اندازه پنیر و روی اونها یه همبرگر و مجددا یه تکه پنیر ورقه ای و لبه های خمیر رو جمع کردم و گردش کردم و همه رو توی سینی فر که کاغذ روغنی انداختم گذاشتم و روی اونها با زرده تخم مرغ رومال زدم و کمی کنجد پاشیدم و حدود نیم ساعت توی فر از قبل گرم شده گذاشتم تا بپزد.
این دستور خمیر پیراشکی فوق العاده عالیه شما می تونید برای هر پیراشکی درستش کنید و یا توی روغن سرخ کنید پیراشکی هاتون رو یا مثل من توی فر بگذارید.