کیک و شیرینی

طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی فوق العاده خوشمزه

آشپز مگ

کاپ کیک توت فرنگی با عطر و طعم توت فرنگی فوق العاده خوشمزه هستن‌، پیشنهاد می کنم حتما درستش کنين و از عطر و طعم بی نظیرش لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک توت فرنگی

  • تخم‌ مرغ 2 عدد
  • پودر ژله توت فرنگی نصف بسته
  • پوره توت فرنگی 1/3 لیوان
  • روغن‌ مايع 1/4 لیوان
  • شکر 1/3 ليوان
  • وانیل 1/4 قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر 1/2 قاشق مرباخوری
  • آرد 1 لیوان
  • توت فرنگی خرد شده و شکلات چیپسی نسوز برای تزئین

پیمانه من ليوان دسته دار فرانسوی بود.

با اين مواد 15 عدد کاپ کیک توت فرنگی خواهید داشت.

طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی

همه ی مواد باید همدمای محیط باشند.

ابتدا تخم‌ مرغ ها، شکر و وانیل رو 6 دقیقه با همزن می‌زنیم تا کاملا حجيم و کشدار شوند.

حالا روغن‌، پوره ی توت فرنگی و نصف بسته ژله توت فرنگی رو اضافه و مخلوط میکنیم.

آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک کرده به مواد اضافه و در حد مخلوط شدن با همزن می‌زنیم.

داخل قالب های های مافین کپسول کاغذی گذاشته، از مایه کيک به اندازه ی یه اسکوپ بستنی می‌ریزیم، سپس با برش های توت فرنگی و شکلات چیپسی روی آنها رو تزئین می‌کنیم.

من توت فرنگی رو به چهار قسمت طولی برش دادم و بعد هر قسمت رو به برش های نازک تر تقسيم کردم و روی سطح کيک ها چیدم، اين طوری کيک ها پس از پخت سطحشون شیار دار و شکیل تر میشه.

قالب رو در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 30 تا 35 دقیقه قرار می‌دهیم.

در صورت دلخواه وسط هر کدوم کمی ژله ی بریلو با رنگ قرمز می‌زنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا