دستور آشپزی

طرز تهیه املت شاپوری گیلانی ساده و خوشمزه

آشپز مگ

املت شاپوری یـه غذای ساده و مـقوی گیلانی که هم به عنوان صبحانه می تونید درست کنید یا عصرونه یا حتی یه شام سبک. برای درست کردن املت شاپوری مـیتونید از کنسرو لوبیا چـیتی استفاده کنید، ولی من دوست دارم قشنگ لوبیام بپزه و ترک بخوره بعد بریزم کنار تخم مرغ، لوبیا کنسروی ها اینطوری نیستن. واسه همین خیس دادم لوبیا پختم.

مـواد لازم برای تهیه املت شاپوری

  • لـوبیا چیتی پـخته یک لیوان
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ
  • آب جوش نصف استکان
  • گـلپر نصف قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه املت شاپوری

برای شروع ابتدا روغن رو داغ کنید. این املت به روغن نسبتا بیشتری نسبت به املت گوجه نیاز داره.

روغن داغ شد رب اضافه کنید چند دقیقه تفت بدید آب اضافه اجازه بدید رب رقیق و یکدست بشه.

تخم مرغ اضافه کنید چند دقیقه اجازه بدید سفیده یه مقداری ببنده بعد اول سفیده بهم بزنید بعد زرده کامل بسته شد گوشه تابه جمع کنید لوبیا پخته رو کنارش بریزید چند دقیقه موند یزره مزه به خورد هم رفت خاموش کنید و با نون، خیار، باقالی، سیر تازه و یک لیوان دوغ محلی نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا