کیک و شیرینی

طرز تهیه کوکی خرمالو فوق العاده خوشمزه و متفاوت

آشپز مگ

کوکی خرمالو یه کوکی پائیزی با طعم خرمالو و قهوه با عطر میخک و جوز هندی و دارچین! خلاصه که پیشنهاد می کنم از دستش ندین و حتما درستش کنین. مطمئنم که خوشتون میاد.

مواد لازم برای تهیه کوکی خرمالو

  • کره ۱۱۳ گرم
  • پودر شکر قهوه ای یک پیمانه
  • خرمالوی پوره شده یک پیمانه
  • آرد ۲ پیمانه
  • تخم مرغ درشت یک عدد
  • وانیل یک قاشق چایخوری
  • رنده جوز هندی یک دوم قاشق چایخوری
  • پودر میخک یک دوم قاشق چایخوری
  • پودر دارچین یک قاشق چایخوری
  • جوش شیرین یک قاشق چایخوری
  • نمک یک دوم قاشق چایخوری
  • شکلات قهوه خرد شده یک دوم پیمانه

طرز تهیه کوکی خرمالو

برای شروع ابتدا کره، پودر شکر و وانیل را با همزن به مدت دو دقیقه بزنید تا یکدست شود. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و مجددا هم بزنید.

بعد پوره خرمالو را اضافه کنید و هم بزنید. سپس آرد، رنده جوز هندی، پودر میخک، پودر دارچین، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط و الک کنید و در چند مرحله به مایه اضافه و با لیسک هم بزنید تا خمیر کوکی بدست آید.

خمیر را به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید. سپس از خمیر به اندازه یک اسکوپ کوچک برداشته و داخل سینی فر با فاصله قرار دهید.

کوکی ها را درون فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا