کیک و شیرینی
طرز تهیه کوکی خرمالو فوق العاده خوشمزه و متفاوت

کوکی خرمالو یه کوکی پائیزی با طعم خرمالو و قهوه با عطر میخک و جوز هندی و دارچین! خلاصه که پیشنهاد می کنم از دستش ندین و حتما درستش کنین. مطمئنم که خوشتون میاد.
مواد لازم برای تهیه کوکی خرمالو
- کره ۱۱۳ گرم
- پودر شکر قهوه ای یک پیمانه
- خرمالوی پوره شده یک پیمانه
- آرد ۲ پیمانه
- تخم مرغ درشت یک عدد
- وانیل یک قاشق چایخوری
- رنده جوز هندی یک دوم قاشق چایخوری
- پودر میخک یک دوم قاشق چایخوری
- پودر دارچین یک قاشق چایخوری
- جوش شیرین یک قاشق چایخوری
- نمک یک دوم قاشق چایخوری
- شکلات قهوه خرد شده یک دوم پیمانه
طرز تهیه کوکی خرمالو
برای شروع ابتدا کره، پودر شکر و وانیل را با همزن به مدت دو دقیقه بزنید تا یکدست شود. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و مجددا هم بزنید.
بعد پوره خرمالو را اضافه کنید و هم بزنید. سپس آرد، رنده جوز هندی، پودر میخک، پودر دارچین، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط و الک کنید و در چند مرحله به مایه اضافه و با لیسک هم بزنید تا خمیر کوکی بدست آید.
خمیر را به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید. سپس از خمیر به اندازه یک اسکوپ کوچک برداشته و داخل سینی فر با فاصله قرار دهید.
کوکی ها را درون فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. نوش جان