کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک کاسترد فوق العاده خوشمزه

آشپز مگ

کیک کاسترد با توت فرنگی یه کیک قرتی طور! فقط بگم محشره و پیشنهاد می کنم حتماً برید تو کارش.

مواد لازم برای تهیه کیک کاسترد

برای کیک

  • تخم مرغ ۳ عدد اگه ریز بود ۴ تا
  • آرد ۲ پیمانه
  • شکر ۱ پیمانه، دونه ریز باشه
  • روغن نصف پیمانه
  • شیر نصف پیمانه
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
  • وانیل نوک قاشق چای خوری

برای مارمالاد

  • پوره توت فرنگی ۱/۵ تا ۲ پیمانه سرخالی
  • شکر نصف لیوان
  • نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری

همه رو بریزید توی قابلمه بذارید روی حرارت متوسط، ده تا بیست دقیقه بمونه، هم بزنید تا آبش کشیده بشه، فقط توت هارو تو دستگاه میکسر نریزید با پوره کن له کنید با دست، نمیخوایم خیلی له و متلاشی بشن، از توتای رسیده و شیرین استفاده کنید.

برای کاستارد

  • شیر ۲ لیوان
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • نشاسته ذرت ۱/۵ قاشق غذا خوری
  • آرد سفید ۱/۵ قاشق غذا خوری
  • شکر نصف لیوان
  • وانیل ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک کاسترد

همه رو بریزین روی هم توی قابلمه خوب مخلوط کنید و بعد بذارین روی حرارت کم و مدام هم بزنید تا قوام بیاد و خودشو بگیره مثل فرینی.

کاستارد و مارمالاد رو بذارید خوب خنک بشن به هیچ وجه داغ برای کیک استفاده نکنید.

سایز قالبتون توی کیکای میوه ای مهمه، برای کم کردن احتمال خمیر شدن سعی کنید از قالب بزرگ تر استفاده کنید تا میکس مارمالاد و کاستارد و مایه کیک با کوچیک بودن قالبتون باعث خمیرشدن بافت کیکتون نشه. قالب من ۳۰ سانتی بود.

مایه کیک رو تهیه کنید، مایه رو نصف کنید، قسمت اولشو بریزید داخل قالبی که چرب کردین، حالا مارمالادتون رو بریزید و رو سطح مایه پخش کنید با سیخ چوبی و بعد بقیه مایه کیک رو بریزید خوب سطح مارمالاد رو باهاش کاور کنید و درآخر هم کاستارد رو بریزید توی قیف و به صورت مارپیچ یا به هر مدلی که دوس دارید روی کیک پایپ کنید.

حالا با برش های توت فرنگی و بادوم پرک به سلیقه خودتون دیزاینش کنید. بره تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بستگی به دمای فرتون داره حتما چک کنید.

بعد از خنک شدن کیکتون برای براق و خوش طعم شدنش میتونید عسل رقیق با آب رو روی سطح کیکتون براش کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا