اخبار اقتصادی

خاندوزی: از وضعیت نامناسب تورم فاصله گرفتیم/ آیت الله حسینی بوشهری: در وصول مالیات دقت لازم صورت گیرد و رضایت عامه مد نظر باشد

وزیر اقتصاد گفت: برای جلوگیری از شائبه‌های ناشی از ارتباط مستقیم مودیان با مالیات دهندگان سامانه‌هایی ایجاد شده تا به صورت سیستمی مالیات اخذ شود. مردم باید احساس کنند که سود مالیات به جیب خود آن‌ها می‌رود.

خبرگزاری تابناک

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: تلاش و تمرکز دولت سیزدهم بر رشد تولید و کنترل تورم بوده، به طوری که تلاش کردیم تا تولید کنندگان با مشکلات کمتری مواجه شده و انگیزه سرمایه‌گذاران افزایش یابد.

به گزارش تابناک اقتصادی؛ سید احسان خاندوزی عصر روز پنجشنبه (۲۰ اردیبهشت ماه) در جریان سفر استانی به قم با “آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری” عضو مجلس خبرگان رهبری درباره موضوعات مختلف گفت ‌و کرد.

وزیر اقتصاد در این دیدار گفت: بر اساس آمار مربوط به ۹ ماه نخست سال ۱۴۰۲، سرمایه‌گذاری داخلی ۴.۷ درصد افزایش یافته است و میزان سرمایه‌گذاری خارجی نیز به پنج و نیم میلیارد دلار رسیده که بالاترین رقم در طول دهه ۹۰ تاکنون بوده است.

وی ادامه داد: با توجه به دستاوردهای دولت آیت الله رئیسی در حوزه خارجی و تقویت تعامل با پیمان‌های منطقه‌ای از جمله بریکس، شرایطی فراهم شد تا از وضعیت نامناسب تورم که بسیار افزایش یافته بود فاصله بگیریم، البته باید توجه داشت که وضعیت فعلی مورد تایید دولت نیست و ضمن کاهش تورم، قدرت خرید مردم نیز افزایش یابد.

خاندوزی اظهار داشت: ما در وزارت اقتصاد تلاش کردیم بخش نامه ها و قوانین مزاحم و متعدد گمرکی را کنار گذاشته و زمان تشریفات گمرکی را کاهش دهیم.

وی با اشاره به اصلاح نظام مالیاتی گفت: با دانه درشت‌های مالیاتی و فراریان مالیاتی برخورد شد، اما سیاست دولت، افزایش فشار به اصناف نیست، به طوری که بسیاری از اصناف فقط ۸ میلیون تومان مالیات می‌دهند.

وزیر اقتصاد ادامه داد: برای جلوگیری از شائبه‌های ناشی از ارتباط مستقیم مودیان با مالیات دهندگان سامانه‌هایی ایجاد شده تا به صورت سیستمی مالیات اخذ شود. مردم باید احساس کنند که سود مالیات به جیب خود آن‌ها می‌رود.

برای سرمایه گذاران آرامش خاطر فراهم شود

“آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری” نیز در دیدار وزیر  امور اقتصاد و دارایی، با اشاره به رابطه تنگاتنگ اقتصاد و فرهنگ در جامعه اظهار داشت: اقتصاد و فرهنگ در جامعه مکمل یکدیگر هستند و لذا باید به مسائل کشور هم نگاه فرهنگی داشته باشیم و هم نگاه اقتصادی.

وی با اشاره به شعار سال جاری ابراز داشت: امسال نیز تکیه رهبر معظم انقلاب در شعار سال، مانند سال‌های گذشته، بر مسئله اقتصاد و تولید است و مطرح شدن «مشارکت مردم» در شعار سال پیام بسیار روشنی را برای کسانی که سکان دار اقتصاد کشور هستند در پی دارد.

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری خاطر نشان کرد: نباید بروکراسی اداری و روند دریافت یک مجوز به قدری طولانی شود که سرمایه گذاران در میانه راه دلسرد شوند؛ چرا که در این صورت سرمایه‌های سرگردان وارد عرصه‌هایی می‌شوند که به اقتصاد ضربه می‌زند و منجر به افزایش قیمت در یک حوزه مانند مسکن یا خودرو می‌شود.

وی افزود: تصدی گری دولت در مسئله تولید تا حدی مناسب است و آن نظارت دقیق برای ورود سرمایه‌های مردم در تولید سود بخش برای کشور است. باید برای سرمایه گذاران آرامش خاطر فراهم شود.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه با اشاره به مسئله مالیات ستانی در جامعه اظهار داشت: مردم در سختی‌ها و شادی‌ها کنار ما هستند و ما باید به گونه‌ای عمل کنیم که دشمن نتواند رابطه ۴۵ ساله مردم و نظام را از بین ببرد.

وی تصریح کرد: معتقدیم که نفت ثروتی است که باید برای نسل‌های آینده نیز حفظ شود؛ اما در وصول مالیات باید دقت لازم صورت گیرد و رضایت عامه مد نظر باشد. تمام هنر ما باید این باشد که رضایت مندی جامعه را داشته باشیم.

استاد حوزه علمیه قم ابراز داشت: باید تدبیری اندیشیده شود که مالیات هر منطقه در همان جا مصرف شود و این مسئله به اطلاع مردم نیز برسد تا احساس کنند که سود مالیات به جیب خود آن‌ها می‌رود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا